V-Tac 5W LED hvit vegglampe
Rund, roterbar, IP20 innendørs, 230V, inkl. lyskilde

Moderne vegglampe i stilig tynt design.
Justerbar lyskjegle.
Farge: Hvit
Enkel installasjon.
Passer til bolig, hotell, restaurant, boligbelysning og lignende miljø.V-Tac 5W LED hvit vegglampe er en innovativ og stilren lyskilde som er perfekt for å skape en koselig atmosfære i hjemmet eller på arbeidsplassen. Med en effekt på 5W og behov for 230V forsyning, er denne lampen både energibesparende og miljøvennlig. Med en lysstyrke på 560 lumen og et fokusert lys på 10-360 grader, sikrer denne lampen et kontrollert lys som passer perfekt til alle typer rom.

En av de mest imponerende funksjonene til V-Tac 5W LED hvit vegglampe er dens høye lyskvalitet, som har en RA-verdi på 80-85. Dette sikrer et naturlig lys som vakkert og genuint viser alle farger. Lyskvaliteten er tilstrekkelig for de aller fleste behov, og det er derfor ikke nødvendig å bekymre seg for at fargene vil fremstå unaturlige eller forvrengte.

En annen fordel med denne lampen er at den kommer i to forskjellige fargetoner, varm hvit (3000K) og nøytral hvit (4000K). Varm fargetone gir en behagelig og avslappende atmosfære hvor man kan nyte det varme lyset som bidrar til å skape en koselig atmosfære. Nøytral fargetone gir det perfekte og mest effektive arbeidsmiljøet. Lyset er uten blå eller gule toner, så opplyste motiver virker helt naturlige.

Med dimensjoner på 70 x 140 mm, er denne lampen kompakt og enkel å montere på veggen. Vær oppmerksom på at den ikke er vannbestandig, da den har en IP20-klassifisering. V-Tac 5W LED hvit vegglampe kommer med en integrert lyskilde, noe som gjør at det ikke er nødvendig å kjøpe en ekstra lyskilde separat. Dette gjør at lampen er enkel å installere og gir deg umiddelbart et fantastisk lys i rommet.

Alt i alt er V-Tac 5W LED hvit vegglampe det perfekte valget for alle som ønsker å skape en koselig og avslappende atmosfære i hjemmet eller på arbeidsplassen. Med dens høye lyskvalitet og muligheten til å velge mellom to forskjellige fargetoner, vil denne lampen gi deg det perfekte lyset for ethvert behov.


Dokumenter og attester:
- Instruction Manual
- Certificate Rohs
- Certificate Lvd
- Certificate Emc

Beregn besparelser

stk.
timer

watt
watt

Besparelser:
- kr / år
Inntjent på:
- dager
Basert på kWh-pris på 5 kr.

V-Tac Europas 3 største LED produsent

Mer informasjon

622,00 kr inkl. mva.

  • Varm
  • Nøytral
  • Ikke dimbar

På lager.


Dataark

Lys
Varm hvit lysfarge3000K
Nøytral hvit lysfarge4000K
DimbarNei
Lysstyrke560 lumens
Spredning10-360 grader
RA>= 80
Forbruk og spenning
Forbruk5w
Spenning230V
SpenningsintervallAC: 110-240V
EnergiklasseE (A-G)
Sensor kompatibelJa - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
Høyde140 mm.
Bredde70 mm.
MaterialeAluminium