V-Tac 5W LED hvit vegglampe
Rund, roterbar, IP20 innendørs, 230V, inkl. lyskilde

Moderne vegglampe i stilig tynt design.
Justerbar lyskjegle.
Farge: Hvit
Enkel installasjon.
Passer til bolig, hotell, restaurant, boligbelysning og lignende miljø.V-Tac 5W LED hvit vegglampe, Rund, roterbar, IP20 innendørs, 230V, inkl. lyskilde

Produktet er en moderne og stilfull vegglampe designet for innendørs bruk. Den er perfekt for å lyse opp rommet ditt og skape en behagelig atmosfære. Med en effekt på 5W og en lysstyrke på 560 lumen, gir denne lampen nok lys til å opplyse hele rommet ditt.

Denne lampe må kobles til en 230V strømkilde for å fungere. Den leveres også med en integrert lyskilde, slik at du ikke trenger å kjøpe en separat lyskilde.

Lampen har et roterbart design, slik at du kan justere lyset i ønsket retning. Dette gir deg muligheten til å fokusere lyset på bestemte områder i rommet. Lampen har et fokusert lys på 10-360 grader, som sikrer et kontrollert lys og bidrar til et mer behagelig og funksjonelt miljø.

En av de viktigste egenskapene ved denne lampen er dens høye lyskvalitet. Med en RA-verdi på 80-85, gir lampen et naturlig og vakkert lys som viser alle farger på en genuin måte. Denne lyskvaliteten er tilstrekkelig for de fleste behov, enten det er belysning av et rom, arbeidsplass eller annet.

Velg mellom to forskjellige fargetoner: varm hvit (3000K) og nøytral hvit (4000K). Varm hvit gir en avslappende atmosfære og skaper en koselig stemning. Nøytral hvit er ideelt for en effektiv arbeidsplass og gir et naturlig lys uten blå eller gule toner.

Med dimensjoner på 70 x 140 mm passer lampen godt inn i ethvert interiør. Den har også en IP20-klassifisering, noe som betyr at den ikke er vannbestandig og derfor er best egnet for innendørs bruk.

Oppgrader hjemmet ditt med denne stilige og funksjonelle vegglampen som garantert vil gi deg det lyset du trenger.


Dokumenter og attester:
- Bruksanvisning
- RoHS CE sertifikat
- LVD CE sertifikat
- EMC CE sertifikat

V-Tac Europas 3 største LED produsent

Mer informasjon

660,00 kr inkl. mva.

  • Varm
  • Nøytral
  • Ikke dimbar

På lager.


Dataark

Lys
Varm hvit lysfarge3000K
Nøytral hvit lysfarge4000K
DimbarNei
Lysstyrke560 lumens
Spredning10-360 grader
RA>= 80
Forbruk og spenning
Forbruk5w
Spenning230V
SpenningsintervallAC: 110-240V
EnergiklasseE (A-G)
Sensor kompatibelJa - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
Høyde140 mm.
Bredde70 mm.
MaterialeAluminium