V-Tac 12W LED svart vegglamper
Rund, IP65 utendørs, 230V, inkl. lyskilde

Moderne vegglampe.
Enkel installasjon.
Passer til bolig, hotell, restaurant, boligbelysning og lignende miljø.V-Tac 12W LED svart vegglamper er et utmerket valg for deg som ønsker å oppgradere belysningen i hjemmet ditt. Med en effekt på 12W er dette en kraftig lampe som gir deg optimal belysning. Den må kobles til en 230V forsyning for å fungere, men dette er en standard strømforsyning som finnes i de fleste hjem.


Med en lysstyrke på 650 lumen og en høy lysspredning på 128 grader, gir denne lampen en jevn fordeling av lyset. Dette betyr at du ikke vil oppleve noen mørke eller skyggefulle områder i rommet. Den høye lyskvaliteten med en RA-verdi på 80-85 sikrer et naturlig lys som vakkert og genuint viser alle farger. Lyskvaliteten er tilstrekkelig for de aller fleste behov.


En av de største fordelene med V-Tac 12W LED svart vegglamper er at du kan velge mellom to forskjellige fargetoner: varm hvit (3000K) og nøytral hvit (4000K). Velg varm fargetone hvis du ønsker en behagelig og avslappende atmosfære hvor du kan nyte det varme lyset som bidrar til å skape en koselig atmosfære. Velg nøytral fargetone hvis du vil ha det perfekte og mest effektive arbeidsmiljøet. Lyset er uten blå eller gule toner, så opplyste motiver virker helt naturlige.


Med dimensjoner på 100 x Ø169 mm passer denne lampen perfekt til de fleste rom. Den kan også brukes utendørs, takket være dens IP65-sertifisering, som gjør at den kan motstå vannsprut og regn. Det er også verdt å merke seg at denne lampen har en integrert lyskilde, noe som gjør den enkel å installere og vedlikeholde.


Alt i alt er V-Tac 12W LED svart vegglamper et flott valg for alle som ønsker å oppgradere belysningen i hjemmet sitt. Med høy kvalitet og forskjellige fargetoner å velge mellom, vil denne lampen bidra til å skape en koselig og effektiv belysning i ethvert rom.


Dokumenter og attester:
- Instruction Manual
- Certificate Rohs
- Certificate Lvd
- Certificate Emc

V-Tac Europas 3 største LED produsent

Mer informasjon

670,00 kr inkl. mva.

  • Varm
  • Nøytral
  • Ikke dimbar

På lager.


Dataark

Lys
Varm hvit lysfarge3000K
Nøytral hvit lysfarge4000K
DimbarNei
Lysstyrke650 lumens
Spredning128 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8020.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk12w
Spenning230V
SpenningsintervallAC: 110-240V, 50/60Hz
EnergiklasseF (A-G)
Sensor kompatibelJa - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
Høyde100 mm.
Diameter169 mm.
MaterialeABS Plast