V-Tac 5W LED hvit vegglamper
IP65 utendørs, 230V, inkl. lyskilde
V-Tac 5W LED hvit vegglamper er en stilfull og moderne lampe som vil gi et fantastisk lys i ethvert rom. Med en effekt på 5W og en lysstyrke på 550 lumen, vil denne lampen gi et kraftig og klart lys som vil opplyse rommet på en fantastisk måte. Den høye lysspredningen på 120 grader gir en jevn fordeling av lyset, som vil gi et behagelig og avslappende lys i hele rommet.


Den høye lyskvaliteten med en RA-verdi på 80-85 sikrer et naturlig lys som vakkert og genuint viser alle farger. Lyskvaliteten er tilstrekkelig for de aller fleste behov, og vil gi en flott atmosfære i ethvert rom. Med en fargetone på varm hvit (3000K), vil denne lampen gi en behagelig og avslappende atmosfære hvor man kan nyte det varme lyset som bidrar til å skape en koselig atmosfære.


Med dimensjoner på 170 x 170 x 75 mm, vil V-Tac 5W LED hvit vegglamper passe perfekt inn i ethvert rom, og vil gi en flott og moderne stil. Lampen er også IP65-sertifisert, noe som betyr at den kan brukes utendørs og er motstandsdyktig mot vannsprut og regn. Dette gjør lampen perfekt for bruk på verandaen, i hagen eller på andre utendørsområder.


Alt i alt er V-Tac 5W LED hvit vegglamper en fantastisk lampe som vil gi et flott og behagelig lys i ethvert rom. Med en høy lyskvalitet, en behagelig fargetone og dimensjoner som passer perfekt inn i ethvert rom, vil denne lampen være et flott tillegg til ethvert hjem.


Dokumenter og attester:
- Instruction Manual
- Certificate Rohs
- Certificate Lvd
- Certificate Emc

Beregn besparelser

stk.
timer

watt
watt

Besparelser:
- kr / år
Inntjent på:
- dager
Basert på kWh-pris på 5 kr.

V-Tac Europas 3 største LED produsent

Mer informasjon

653,00 kr inkl. mva.

  • Varm
  • Ikke dimbar

På lager.


Dataark

Lys
Varm hvit lysfarge3000K
DimbarNei
Lysstyrke550 lumens
Spredning120 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8020.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk5w
SpenningsintervallAC: 100-240V
EnergiklasseF (A-G)
Sensor kompatibelJa - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
Høyde170 mm.
Bredde170 mm.
Dybde75 mm.
MaterialeAluminium