V-Tac 12W LED hvit vegglampe
Firkantet, justerbar spredning, IP65 utendørs, 230V, inkl. lyskilde

Moderne vegglamper tilgjengelig i slank og stilig design.
Justerbar strålevinkel.
Farge: Hvit.
Enkel installasjon.
Egnet for boligbelysning, hoteller, restauranter, resorts, boligbelysning og lignende miljø.V-Tac 12W LED hvit vegglampe er en fantastisk lyskilde som gir deg en kraftig og fokusert belysning på 1100 lumen. Med et fokusert lys på 10-120 grader, kan du være sikker på at lyset er kontrollert og vil gi deg den beste opplevelsen. Lyskvaliteten er også høy med en RA-verdi på 80-85, som sikrer et naturlig lys som viser alle farger med sin sanne skjønnhet. Med denne lyskilden vil du få en lyskvalitet som er tilstrekkelig for de aller fleste behov.


En av de beste funksjonene med V-Tac 12W LED hvit vegglampe er at du kan velge mellom to forskjellige fargetoner. Du kan velge mellom varm hvit (3000K) og nøytral hvit (4000K). Varm fargetone gir en behagelig og avslappende atmosfære hvor du kan nyte det varme lyset som bidrar til å skape en koselig atmosfære. Nøytral fargetone gir det perfekte og mest effektive arbeidsmiljøet. Lyset er uten blå eller gule toner, så opplyste motiver virker helt naturlige. Uansett hvilken fargetone du velger, vil du få en lyskilde som gir deg den perfekte belysningen du trenger.


V-Tac 12W LED hvit vegglampe har også en dimensjon på 100 x 100 x 100 mm, noe som gjør den perfekt for de fleste rom. Den er også IP65-sertifisert, noe som betyr at den kan brukes utendørs og motstå vannsprut og regn. Med en integrert lyskilde, vil du aldri trenge å bytte ut lyskilden, noe som gjør det til et praktisk valg for alle som leter etter en pålitelig lyskilde.


Alt i alt er V-Tac 12W LED hvit vegglampe en fantastisk lyskilde som gir deg den beste belysningen du trenger. Med høy lyskvalitet, to forskjellige fargetoner og en dimensjon som passer perfekt til de fleste rom, vil du aldri angre på å velge denne lyskilden. Enten du trenger belysning for å slappe av eller arbeide, vil denne lyskilden gi deg den perfekte belysningen du trenger.


Dokumenter og attester:
- Certificate Rohs
- Certificate Lvd
- Certificate Emc

Beregn besparelser

stk.
timer

watt
watt

Besparelser:
- kr / år
Inntjent på:
- dager
Basert på kWh-pris på 5 kr.

Eksempel med 6W udgave.


Videopræsentation og udpakning:


V-Tac præsentation:

V-Tac Europas 3 største LED produsent

Mer informasjon

543,00 kr inkl. mva.

  • Varm
  • Nøytral
  • Ikke dimbar

På lager.


Dataark

Lys
Varm hvit lysfarge3000K
Nøytral hvit lysfarge4000K
DimbarNei
Lysstyrke1100 lumens
Spredning10-120 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8020.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk12w
Spenning230V
SpenningsintervallAC: 110-240V, 50/60Hz
EnergiklasseE (A-G)
Sensor kompatibelJa - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
Høyde100 mm.
Bredde100 mm.
Dybde100 mm.
MaterialeAluminium