V-Tac 5W LED hvit vegglampe
Firkantet, justerbar spredning, IP65 utendørs, 230V, inkl. lyskilde

Moderne vegglamper tilgjengelig i slank og stilig design.
Justerbar strålevinkel.
Farge: Hvit.
Enkel installasjon.
Egnet for boligbelysning, hoteller, restauranter, resorts, boligbelysning og lignende miljø.V-Tac 5W LED hvit vegglampe er en utrolig effektiv og kraftig lyskilde som erstatter en gammeldags 50W lampe og gir deg samme lysstyrke som før, men med langt lavere strømforbruk. Denne vegglampen må kobles til en 230V forsyning for å fungere, men når den er installert, vil du oppleve et fantastisk lys som gir deg akkurat det du trenger.


Lysstyrken på 660 lumen gjør at du kan få en kraftig og fokusert lysstråle som kan justeres fra 10 til 120 grader, slik at du kan velge den perfekte belysningen for dine behov. Dette sikrer at lyset er kontrollert og presist, og du kan enkelt justere det etter behov.


Denne vegglampen har en høy lyskvalitet med en RA-verdi på 80-85. Dette sikrer et naturlig lys som viser alle farger på en vakker og genuin måte. Lyskvaliteten er tilstrekkelig for de aller fleste behov, og du vil kunne nyte et klart og behagelig lys.


Du kan velge mellom to forskjellige fargetoner: Varm hvit (3000K) og Nøytral hvit (4000K). Varm fargetone gir en behagelig og avslappende atmosfære, perfekt for å skape et koselig miljø. Nøytral fargetone gir det perfekte og mest effektive arbeidsmiljøet, og lar opplyste motiver virke helt naturlige. Valget er ditt, og du kan enkelt velge den fargetonen som passer best til dine behov.


V-Tac 5W LED hvit vegglampe har dimensjoner på 100 x 100 x 100 mm og er IP65-klassifisert, noe som betyr at den kan brukes utendørs og tåler vannsprut og regn. Denne vegglampen har en integrert lyskilde, som betyr at du ikke trenger å bekymre deg for å bytte ut lyspærene. Du kan enkelt montere denne vegglampen og nyte det fantastiske lyset den gir deg, både innendørs og utendørs.


Populære tilleggskjøp:
- Dimbar driver til firkantet vegglampe - Triac dimmer, passer våre 5W firkantet vegglampe


Dokumenter og attester:
- Certificate Rohs
- Certificate Lvd
- Certificate Emc

Beregn besparelser

stk.
timer

watt
watt

Besparelser:
- kr / år
Inntjent på:
- dager
Basert på kWh-pris på 5 kr.Videopræsentation og udpakning:

V-Tac præsentation:

V-Tac Europas 3 største LED produsent

Mer informasjon

-72,00 kr

381,00 kr inkl. mva.

309,00 kr inkl. mva.

  • Varm
  • Nøytral
  • Ved tilkjøp

På lager.


Dataark

Lys
Varm hvit lysfarge3000K
Nøytral hvit lysfarge4000K
DimbarNei
Lysstyrke660 lumens
Spredning10-120 grader
RA>= 80
Forbruk og spenning
Forbruk5w
Erstatt50w
Spenning230V
SpenningsintervallAC: 110-240V, 50/60Hz
EnergiklasseF (A-G)
Sensor kompatibelJa - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
Høyde100 mm.
Bredde100 mm.
Dybde100 mm.
MaterialeAluminium