V-Tac 5W LED svart vegglampe
Firkantet, justerbar spredning, IP65 utendørs, 230V, inkl. lyskilde

Moderne vegglamper tilgjengelig i slank og stilig design.

Justerbar strålevinkel.

Enkel installasjon.

Egnet for boligbelysning, hoteller, restauranter, resorts, boligbelysning og lignende miljø.V-Tac 5W LED svart vegglampe, Firkantet, justerbar spredning, IP65 utendørs, 230V, inkl. lyskilde

V-Tac LED svart vegglampe er et praktisk og stilrent produkt som kan brukes både innendørs og utendørs. Med sin firkantede form og mulighet for justerbar spredning, kan denne vegglampen tilpasses etter dine behov. Dette gjør den ideell for å skape forskjellige atmosfærer og lyssettinger i hjemmet eller på arbeidsplassen.

En av de mest imponerende egenskapene ved denne LED-vegglampen er dens energieffektivitet. Med en effekt på 5W kan denne lampen erstatte en tradisjonell 50W-lampe. Dette sparer ikke bare energi, men reduserer også strømregningen. For å kunne nyte godt av denne energibesparelsen, må lampen kobles til en 230V strømkilde.

Med en lysstyrke på 700 lumen og en justerbar spredning på 10-120 grader, kan du være sikker på at dette produktet gir et kontrollert og klart lys. Dette er ideelt for å belyse spesifikke områder og skape en behagelig atmosfære i rommet. I tillegg har lampen en høy lyskvalitet med en RA-verdi på 80-85, noe som sikrer et naturlig og fargerikt lys som viser alle farger på en vakker og genuin måte. Denne lyskvaliteten er tilstrekkelig for de aller fleste behov, enten det er for hjemmebruk eller på arbeidsplassen.

Når det gjelder fargetoner, kan du velge mellom to alternativer: varm hvit (3000K) og nøytral hvit (4000K). En varm fargetone skaper en avslappende atmosfære og bidrar til å skape en koselig stemning. Dette er ideelt for å skape en avslappet atmosfære i hjemmet eller på et hotell. På den andre siden gir en nøytral fargetone den perfekte belysningen for et effektivt arbeidsmiljø uten blå eller gule toner. Dette gir et naturlig utseende til opplyste motiver og gjør det lettere å fokusere på oppgaver uten å bli distrahert av feil belysning.

Når det gjelder dimensjoner, har denne vegglampen målene 100 x 100 x 100 mm. Den er også IP65-klassifisert, noe som betyr at den kan brukes utendørs og motstå vannsprut og regn. Dette gjør den ideell for utendørs belysning på terrassen, hagen eller inngangspartiet. En annen fordel med denne lampen er at den kommer med en integrert lyskilde, slik at du ikke trenger å kjøpe en ekstra lyskilde separat.


Populære tilleggskjøp:
- Dimbar driver til firkantet vegglampe - Triac dimmer, passer våre 5W firkantet vegglampe


Dokumenter og attester:
- Ies
- RoHS CE sertifikat
- LVD CE sertifikat
- EMC CE sertifikatVideopræsentation og udpakning:

V-Tac præsentation:

V-Tac Europas 3 største LED produsent

Mer informasjon

411,00 kr inkl. mva.

  • Varm
  • Nøytral
  • Ved tilkjøp

På lager.


Dataark

Lys
Varm hvit lysfarge3000K
Nøytral hvit lysfarge4000K
DimbarNei
Lysstyrke700 lumens
Spredning10-120 grader
RA>= 80
Forbruk og spenning
Forbruk5w
Erstatt50w
Spenning230V
SpenningsintervallAC: 110-240V, 50/60Hz
EnergiklasseE (A-G)
Sensor kompatibelJa - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
Høyde100 mm.
Bredde100 mm.
Dybde100 mm.
MaterialeAluminium