V-Tac 4W LED svart vegglampe
Firkantet, IP65 utendørs, 230V, inkl. lyskilde
V-Tac 4W LED svart vegglampe er det perfekte valget for deg som ønsker å oppgradere belysningen i hjemmet eller på uteplassen. Denne vegglampen har en imponerende lysstyrke på hele 440 lumen, som tilsvarer en tradisjonell 40W-lyskilde. Med en høy lysspredning på 360 grader, gir den jevn fordeling av lyset og sikrer optimal belysning i rommet eller uteplassen.


En av de viktigste faktorene å vurdere når du skal velge en lyskilde, er lyskvaliteten. V-Tac 4W LED svart vegglampe har en RA-verdi på 80-85, som sikrer et naturlig lys som viser alle farger vakkert og genuint. Dette betyr at du kan nyte godt av en høy lyskvalitet som passer til de aller fleste behov.


I tillegg til å ha en høy lyskvalitet, kommer V-Tac 4W LED svart vegglampe i en varm hvit fargetone på 3000K. Denne fargetonen gir en behagelig og avslappende atmosfære, og bidrar til å skape en koselig stemning. Derfor er lampen perfekt for bruk i stue, soverom eller andre områder hvor en avslappende atmosfære er ønskelig.


Når det gjelder størrelse og dimensjoner, har V-Tac 4W LED svart vegglampe en størrelse på 150 x 150 x 50 mm. Lampen er også IP65-sertifisert, noe som betyr at den kan brukes utendørs og tåler vannsprut og regn. Med en integrert lyskilde er det også enkelt å installere og bruke.


Alt i alt er V-Tac 4W LED svart vegglampe et utmerket valg for alle som ønsker å oppgradere belysningen i hjemmet eller på uteplassen. Med sin høye lysstyrke, gode lyskvalitet og varme fargetone, vil denne vegglampen skape en koselig og avslappende atmosfære uansett hvor den brukes.


Dokumenter og attester:
- Instruction Manual
- Certificate Rohs
- Certificate Lvd
- Certificate Emc

V-Tac Europas 3 største LED produsent

Mer informasjon

866,00 kr inkl. mva.

  • Varm
  • Ikke dimbar

På lager.


Dataark

Lys
Varm hvit lysfarge3000K
DimbarNei
Lysstyrke440 lumens
Spredning360 grader
RA>= 80
Forbruk og spenning
Forbruk4w
Erstatt40w
Spenning230V
SpenningsintervallAC: 110-240V, 50/60Hz
EnergiklasseE (A-G)
Sensor kompatibelJa - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
Høyde150 mm.
Bredde150 mm.
Dybde50 mm.
MaterialeAluminium