V-Tac 5W LED svart vegglamper
IP65 utendørs, 230V, inkl. lyskildeV-Tac 5W LED svart vegglamper er en fantastisk løsning for å gi hjemmet eller kontoret en lysoppgradering. Med en effekt på 5W og en lysstyrke på 550 lumen, vil denne lampen gi deg en jevn fordeling av lys med en spredning på 120 grader. Dette betyr at uansett hvor du plasserer lampen, vil du ha en optimal belysning i rommet.

Lyskvaliteten på V-Tac 5W LED svart vegglamper er bemerkelsesverdig, med en RA-verdi på 80-85, som sikrer at du vil få et naturlig lys som viser alle farger på en vakker og genuin måte. Dette er en utrolig viktig funksjon for de som arbeider med fargegjengivelse eller for de som ønsker å nyte en god bok i riktig lys.

V-Tac 5W LED svart vegglamper finnes i en varm hvit fargetone på 3000K. Denne fargetonen gir en behagelig og avslappende atmosfære som vil hjelpe deg å lage en koselig atmosfære i hjemmet eller på kontoret. Enten du vil slappe av etter en lang dag eller arbeide i et avslappende miljø, vil denne lampen hjelpe deg med å skape det perfekte lyset.

Med dimensjoner på 170 x 170 x 75 mm, passer V-Tac 5W LED svart vegglamper perfekt inn i ethvert rom. Den har en IP65 rating, som betyr at den kan brukes både innendørs og utendørs, og er motstandsdyktig mot vannsprut og regn. Dette gjør lampen til et perfekt valg for å lyse opp hagen eller terrassen din.

Alt i alt er V-Tac 5W LED svart vegglamper en utmerket investering for alle som ønsker å forbedre belysningen i hjemmet eller på kontoret. Med høy kvalitet på lys, varm fargetone og en IP65 rating, vil denne lampen gi deg de beste forholdene for å arbeide eller slappe av i et behagelig og avslappende miljø.


Dokumenter og attester:
- Instruction Manual
- Certificate Rohs
- Certificate Lvd
- Certificate Emc

V-Tac Europas 3 største LED produsent

Mer informasjon

694,00 kr inkl. mva.

  • Varm
  • Ikke dimbar

På lager.


Dataark

Lys
Varm hvit lysfarge3000K
DimbarNei
Lysstyrke550 lumens
Spredning120 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8020.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk5w
SpenningsintervallAC: 100-240V
EnergiklasseE (A-G)
Sensor kompatibelJa - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
Høyde170 mm.
Bredde170 mm.
Dybde75 mm.
MaterialeAluminium