LEDlife hvit spotter 30W
Flicker free, RA90, vegg / tak montert




Produktbeskrivelse

LEDlife hvit spotter er et kraftig og pålitelig belysningsvalg som passer både for vegger og tak. Med en effekt på 30W gir denne LED-spotteren deg et sterkt og klart lys som er ideelt for ulike formål. Produktet må kobles til en 230V strømforsyning for å fungere optimalt.

Med en lysstyrke på 3500 lumen gir LEDlife hvit spotter deg en imponerende mengde lys. Den ekstra høye lyskvaliteten med en RA-verdi på 90-95 sikrer et levende og naturlig lys. Dette betyr at alle farger blir vakkert og sprudlende gjengitt. Belysningen er tilstrekkelig for selv de mest krevende situasjoner, og passer godt for profesjonell bruk.

En viktig funksjon ved denne spotteren er at den er flicker free, eller flimrerfri. Dette gjør produktet egnet for både dyr og mennesker som er følsomme for flimmer. Du kan også trygt bruke den til foto- og videoopptak uten å bekymre deg for irriterende flimmer.

Med høykvalitets LED som lyskilde kan du forvente en lang og sikker drift på opptil 50 000 timer. Dette betyr minimal reduksjon i lysstyrke over tid. LEDlife hvit spotter er utstyrt med en profesjonell og pålitelig driver, samt god kjøling, noe som bidrar til å øke produktets levetid ytterligere.

Fargetone på lyset

Denne spotteren er tilgjengelig i varm hvit (3000K) fargetone. Varm hvit belysning skaper en behagelig og avslappende atmosfære. Lyset er varmt og bidrar til å skape en koselig stemning i rommet. Den er ideell for steder der man ønsker å skape en avslappende og innbydende atmosfære, som for eksempel i stuen eller soverommet.

Dimensjoner

LEDlife hvit spotter har dimensjonene 205 x Ø80 mm. Den kommer med en integrert lyskilde, noe som gjør installasjonen enkel og praktisk. Du trenger ikke å bekymre deg for å bytte lyskilde separat, da den er innebygd i produktet.

Om den skal brukes med sensor?: Les mere her.

Mer informasjon

1 098,00 kr inkl. mva.

  • Varm
  • 38°
  • 60°
  • Hvit

På lager.


Dataark

Lys
Varm hvit lysfarge3000K
DimbarNei
Lysstyrke3500 lumens
RA>= 90
Forventet levetid L8050.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk30w
Spenning230V
EnergiklasseD (A-G)
Sensor kompatibelNei - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
Høyde205 mm.
Diameter80 mm.