Restsalg: V-Tac 5W LED hvit vegglamper
IP65 utendørs, 230V, inkl. lyskilde

Energiklasse: A+. V-Tac 5W LED vegglamper er et kvalitetsprodukt som produserer et naturlig lys med en RA-verdi på 80-85 og en lysstyrke på 550 lumen.

De er også enkel å installere, og deres flate design gjør at de lett kan festes på veggen.

Lyset kan dimmes, noe som gjør at man kan tilpasse den til det behovet man har.

De er IP65-sertifisert, noe som betyr at de kan brukes utendørs, motstå vannsprut og regn.

Med sitt robuste design og energieffektive lys, er V-Tac 5W LED vegglamper et godt valg for de som ønsker et behagelig og kostnadsbesparende belysning og en jevn og naturlig lysfordeling.Denne vegglampen fra V-Tac er et fantastisk produkt som gir deg både styrke og kvalitet. Med en effekt på 5W er den energieffektiv samtidig som den gir nok lys til å opplyse området du ønsker. Med en lysstyrke på 550 lumen får du akkurat nok lys til å gjøre det behagelig å være utendørs om kvelden.

En av de beste egenskapene ved denne vegglampen er dens lysspredning på 120 grader. Dette gjør at lyset blir jevnt fordelt rundt området og sørger for at du får en god og jevn belysning. Du slipper derfor irriterende skygger eller konsentrert lys bare på ett område.

Hvis du er opptatt av lyskvalitet, vil du ikke bli skuffet! Denne vegglampen har en RA-verdi på 80-85, som sikrer deg et naturlig og vakkert lys som viser alle farger på en genuin måte. Uansett om du trenger lys til en utendørs terrasse, trapp eller gangvei, så er denne lampen perfekt for å oppfylle dine behov.

Når det gjelder fargetonen på lyset, finnes denne vegglampen i varm hvit (3000K). Den varme fargetonen skaper en behagelig og avslappende atmosfære hvor du kan nyte det varme lyset. Den skaper en koselig atmosfære som er ideell for utendørs arrangementer eller bare for å skape en hyggelig stemning på terrassen din.

Med dimensjoner på 170 x 170 x 75 mm er denne vegglampen kompakt og passer fint til de aller fleste utendørsområder. Lampen har også en IP65-sertifisering, som betyr at den er motstandsdyktig mot vannsprut og regn. Du kan derfor trygt plassere den utendørs uten å bekymre deg for været.

Alt i alt er V-Tac 5W LED hvit vegglamper et fantastisk produkt som kombinerer styrke, kvalitet og funksjonalitet. Med dens lysstyrke, lysspredning og lyskvalitet vil denne vegglampen definitivt oppfylle dine behov og gi deg et fantastisk utelys.


Dokumenter og attester:
- Bruksanvisning
- RoHS CE sertifikat
- LVD CE sertifikat
- EMC CE sertifikat

Mer informasjon

-30%

692,00 kr inkl. mva.

484,40 kr inkl. mva.

  • Varm
  • Ikke dimbar

På lager.


Dataark

Lys
Varm hvit lysfarge3000K
DimbarNei
Lysstyrke550 lumens
Spredning120 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8020.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk5w
SpenningsintervallAC: 100-240V
EnergiklasseF (A-G)
Sensor kompatibelJa - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
Høyde170 mm.
Bredde170 mm.
Dybde75 mm.
MaterialeAluminium