V-Tac 3W LED trapplys
Hvit, IP65, 230V

V-Tac 3W LED trappelys i hvitt.


IP65, slik at den også kan monteres utendørs.


Spenning: 230V.


 


Høyde: 8 cm.


Bredde: 23 cm.


Dybde: 2,8 cm.Beskrivelse av V-Tac 3W LED trapplys:

V-Tac 3W LED trapplys er det perfekte alternativet for å lyse opp trappene dine på en energieffektiv og stilfull måte. Med en effekt på 3W, erstatter denne LED-trappelyset en tradisjonell 15W lyskilde, noe som gir deg en betydelig reduksjon i strømregningen din.

Dette LED-trappelyset er designet for å kobles til en standard 230V strømforsyning, noe som gjør det enkelt å installere og bruke. Med en lysstyrke på 110 lumen og en lysspredning på 55 grader, gir V-Tac 3W LED trapplys en jevn og effektiv belysning som gjør det enkelt og trygt å bevege seg opp og ned trappene dine.

En av de største fordelene med dette LED-trappelyset er den høye lyskvaliteten. Med en RA-verdi på 80-85, gir V-Tac 3W LED trapplys et naturlig lys som viser alle farger vakkert og genuint. Dette gjør lyset til et ideelt valg for alle behov, enten det er for å lyse opp trappen din eller for å skape en koselig atmosfære i et hvilket som helst rom i hjemmet ditt.

Du kan velge mellom to forskjellige fargetoner på lyset: varm hvit (3000K) og nøytral hvit (4000K). Varm fargetone gir en behagelig og avslappende atmosfære, og bidrar til å skape en koselig og innbydende følelse. Nøytral fargetone gir derimot det perfekte og mest effektive arbeidsmiljøet, med et lys uten blå eller gule toner, noe som gjør at opplyste motiver virker helt naturlige.

Med dimensjoner på 230 x 80 x 28 mm er V-Tac 3W LED trapplys en kompakt og diskret lyskilde som passer perfekt inn i ethvert interiør. Dessuten er det IP65-sertifisert, noe som gjør at det kan brukes utendørs og er motstandsdyktig mot vannsprut og regn. Dette gjør at du kan bruke lyset både innendørs og utendørs, og gir deg frihet til å lyse opp trappene dine på en sikker og pålitelig måte.

Alt i alt er V-Tac 3W LED trapplys et flott valg hvis du ønsker å lyse opp trappene dine på en effektiv og stilfull måte samtidig som du sparer penger på strømregningen. Med høy lyskvalitet, to forskjellige fargetoner og en IP65-sertifisering, er dette LED-trappelyset et allsidig og pålitelig valg som vil gi deg en jevn, pålitelig og effektiv belysning i mange år framover.


Dokumenter og attester:
- Instruction Manual
- Certificate Rohs
- Certificate Emc

Beregn besparelser

stk.
timer

watt
watt

Besparelser:
- kr / år
Inntjent på:
- dager
Basert på kWh-pris på 5 kr.

V-Tac Europas 3 største LED produsent

Mer informasjon

186,00 kr inkl. mva.

  • Varm
  • Nøytral
  • Ikke dimbar

På lager.


Dataark

Lys
LysfargeVarm hvit
Varm hvit lysfarge3000K
Nøytral hvit lysfarge4000K
DimbarNei
Lysstyrke110 lumens
Spredning55 grader
RA>= 80
Forbruk og spenning
Forbruk3w
Erstatt15w
Spenning230V
SpenningsintervallAC100-240V, 50/60 Hz
EnergiklasseG (A-G)
Sensor kompatibelJa - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
Høyde80 mm.
Bredde230 mm.
Dybde28 mm.