Restsalg: V-Tac 6W LED hvit vegglampe
Rund, indirekte, IP65 utendørs, 230V, inkl. lyskilde

Moderne vegglampe i stilig tynt design.
Farge: Hvit
Enkel installasjon.
Passer til bolig, hotell, restaurant, boligbelysning og lignende miljø.Data om produktet:

6W LED - som erstatter 50W. V-Tac 6W LED hvit vegglampe er et energieffektivt alternativ til tradisjonelle lyskilder. Med bare 6 watt forbruk kan den erstatte en 50 watts lyskilde, noe som betyr betydelige besparelser på strømregningen.

Må kobles til 230V forsyning. Denne vegglampen er designet for å koble til en standard 230V strømforsyning. Dette gjør det enkelt å installere og bruke uten behov for ekstra utstyr.

Lysstyrke på 660 lumen. Med en lysstyrke på 660 lumen gir denne vegglampen tilstrekkelig belysning for mange utendørsområder. Den høye lysspredningen på 360 grader sikrer en jevn fordeling av lyset, noe som bidrar til å skape et behagelig og godt opplyst miljø.

Høy lyskvalitet med en RA-verdi på 80-85. Med en høy RA-verdi på 80-85 sikrer denne vegglampen en naturlig og nøyaktig fargegjengivelse. Lyset viser alle farger vakkert og genuint, noe som er viktig for å få frem detaljer og nyanser i omgivelsene.

Fargetone på lyset:

  • Varm hvit (3000K): Den varme fargetonen gir en behagelig og avslappende atmosfære. Lyset bidrar til å skape en koselig stemning som passer for utendørsområder som terrasser, verandaer og hager.
  • Nøytral hvit (4000K): Den nøytrale fargetonen gir det perfekte og mest effektive arbeidsmiljøet. Lyset har ingen blå eller gule toner, slik at opplyste motiver virker naturlige. Dette gjør lampen ideell for områder som inngangspartier, gangveier og parkeringsplasser.

Dimensjoner: Med en diameter på 135 mm har denne vegglampen en kompakt og tiltalende design. Den passer godt inn i ulike utendørsområder og vil være et stilig tillegg til enhver fasade eller vegg.

IP65 - Kan brukes utendørs. Med en IP65 klassifisering er denne vegglampen egnet for utendørsbruk. Den tåler vannsprut og regn, noe som gjør den trygg å bruke i ulike værforhold. Det betyr at den kan plasseres på utsiden av huset, på terrassen eller i hagen uten bekymring.

Med integrert lyskilde. Denne vegglampen leveres med en integrert LED-lys, som betyr at du ikke trenger å kjøpe en ekstra lyskilde. Det gjør installasjonen enkel og bekvem, og du kan begynne å nyte det energieffektive og kvalitetsrike lyset umiddelbart.


Dokumenter og attester:
- RoHS CE sertifikat
- LVD CE sertifikat
- EMC CE sertifikat

Mer informasjon

-30%

665,00 kr inkl. mva.

465,50 kr inkl. mva.

  • Varm
  • Nøytral
  • Ikke dimbar

På lager.


Dataark

Lys
Varm hvit lysfarge3000K
Nøytral hvit lysfarge4000K
DimbarNei
Lysstyrke660 lumens
Spredning360 grader
RA>= 80
Forbruk og spenning
Forbruk6w
Erstatt50w
Spenning230V
SpenningsintervallAC: 220-240V
EnergiklasseF (A-G)
Sensor kompatibelJa - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
Diameter135 mm.
MaterialeAluminium