Restsalg: V-Tac 6W LED grå vegglamper
IP65 utendørs, 230V, inkl. lyskilde

V-Tac 6W LED grå vegglamper er ideelt for de som ønsker å lys opp sine hjem med et stilig design som ikke bare ser bra ut, men som også gir nok lys.

Den 6W LED-en som erstatter 50W av strømforsyning, har en lysstyrke på 660 lumen og et fokusert lys på 10-120 grader, som gjør det mulig å kontrollere lyset der du trenger det.

Lyskvaliteten har en RA-verdi på 80-85 som sikrer et naturlig lys som viser alle farger vakkert og genuint.

Fargetonen er varm hvit (3000K) og gir en behagelig og avslappende atmosfære hvor man kan nyte det varme lyset og skape en koselig stemning.

Med dimensjoner på 90 x 200 x 90 mm og IP65-klassifisering, er vegglamperne ideelle for bruk utendørs, siden de tåler vannsprut og regn.

Med en integrert lyskilde er disse vegglamper et perfekt valg for de som ønsker å legge til en stilig belysning til hjemmet sitt.Produktbeskrivelse:

6W LED grå vegglamper fra V-Tac er en utendørs belysningsløsning som kombinerer høy kvalitet og effektivitet. Disse vegglampene er ideelle for å gi lys til utendørsområder som terrasser, hager, gangveier og inngangspartier. Med en IP65-klassifisering er de motstandsdyktige mot vannsprut og regn, og kan trygt brukes utendørs.Disse LED-vegglampene har en lysstyrke på 660 lumen, noe som gir tilstrekkelig belysning for de aller fleste behov. Med et fokusert lys på 10-120 grader kan lampene gi et kontrollert lysområde som er ideelt for å belyse spesifikke områder eller objekter. Dette bidrar til å skape en vakker og genuin belysning som viser alle farger på en naturlig måte.En av de viktigste fordelene med disse lampene er deres energieffektivitet. Med en effekt på bare 6W kan de erstatte tradisjonelle 50W lyskilder. Dette resulterer i redusert energiforbruk og lavere strømregninger. Lampene er også enkle å installere, og de må kobles til en standard 230V strømforsyning.V-Tac LED-vegglampene leveres med en integrert lyskilde, slik at du ikke trenger å kjøpe en separat lyselement. Lyskvaliteten er også bemerkelsesverdig med en RA-verdi på 80-85. Dette sikrer et naturlig lys som gjengir farger på en autentisk og nøyaktig måte.Disse lampene er tilgjengelige i en varm hvit fargetone (3000K). Den varme fargetonen skaper en behagelig og avslappende atmosfære, og bidrar til å skape en koselig stemning. Dimensjonene på disse vegglampene er 90 x 200 x 90 mm, noe som gjør dem kompakte og enkle å plassere på vegger.Samlet sett er V-Tac 6W LED grå vegglamper et pålitelig og energieffektivt alternativ for utendørs belysning. Med deres høye lyskvalitet, fokusert lys og enkel installasjon, er de en ideell løsning for å skape en lysere og mer tiltalende utendørs atmosfære.


Dokumenter og attester:
- Bruksanvisning
- RoHS CE sertifikat
- LVD CE sertifikat
- EMC CE sertifikat

Mer informasjon

-30%

792,00 kr inkl. mva.

554,40 kr inkl. mva.

  • Varm
  • Ikke dimbar

På lager.


Dataark

Lys
Varm hvit lysfarge3000K
DimbarNei
Lysstyrke660 lumens
Spredning10-120 grader
RA>= 80
Forbruk og spenning
Forbruk6w
Erstatt50w
Spenning230V
SpenningsintervallAC: 110-240V, 50/60Hz
EnergiklasseF (A-G)
Sensor kompatibelJa - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
Høyde200 mm.
Bredde90 mm.
Dybde90 mm.
MaterialeAluminium