Restsalg: V-Tac 20W LED vegglampe
Grå, IP65 utendørs, 230V, inkl. lyskilde

V-Tac 20W LED vegglampe er den perfekte løsningen for å få et høykvalitets lys som er både effektivt og økonomisk.

Denne LED-lampen er enkel å installere og er utstyrt med høy lysspredning som gir et jevnt lys uten skygger eller ujevnheter.

Den har også en lysstyrke på 1000 lumen og en RA-verdi på 80-85, som sikrer et naturlig lys som gir fargegjengivelse som er tilstrekkelig for de aller fleste behov.

Lampen har også to forskjellige fargetoner å velge mellom, varm hvit og nøytral hvit, som gir et behagelig og avslappende lys, eller et perfekt og effektivt arbeidsmiljø.

Den har også en stor driftstid på opptil 30 000 timer, og er IP65 sertifisert, noe som gjør det mulig å bruke den utendørs og motstå vannsprut og regn.

Alt i alt er V-Tac 20W LED vegglampe et utmerket valg for å gi lys til ethvert rom.



Effektiv og holdbar LED vegglampe for utendørs bruk

Den 20W LED vegglampen fra V-Tac er et ideelt valg for utendørs belysning med sin IP65-klassifisering som beskytter mot vannsprut og regn. Lampen kommer i en elegant grå farge som passer fint inn i ulike utendørs miljøer. Med en lysstyrke på 1000 lumen og en bred lysspredning på 110 grader, gir denne lampen en jevn fordeling av lys som bidrar til å lyse opp området effektivt.

Lyskvalitet og lang levetid

Dette produktet har en RA-verdi på 80-85, som sikrer en høy kvalitet på lyset med naturlige farger. Den varme hvite fargetonen på 3000K skaper en behagelig atmosfære og bidrar til å skape en koselig stemning. Med LED av høy kvalitet kan denne lampen forventes å ha en driftstid på opptil 30.000 timer med minimal reduksjon i lysstyrke. Den profesjonelle og pålitelige driveren samt god kjøling bidrar til en lang levetid og pålitelig ytelse.

Spesifikasjoner og mål

Denne LED vegglampen har følgende dimensjoner: 319 x 170 x 114 mm. Den integrerte lyskilden gjør installasjonen enkel og praktisk. Produktet er designet for å møte ulike utendørs belysningsbehov med sin høye lyskvalitet og holdbare konstruksjon. Den er egnet for områder der man ønsker god belysning samtidig som man opprettholder en estetisk appell.


Dokumenter og attester:
- Bruksanvisning
- RoHS CE sertifikat
- LVD CE sertifikat
- EMC CE sertifikat

Mer informasjon

-35%

622,00 kr inkl. mva.

404,30 kr inkl. mva.

  • Varm
  • Ikke dimbar

På lager.


Dataark

Lys
Varm hvit lysfarge3000K
DimbarNei
Lysstyrke1000 lumens
Spredning110 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8030.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk20w
SpenningsintervallAC: 100-240V
EnergiklasseF (A-G)
Sensor kompatibelJa - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
Høyde170 mm.
Bredde319 mm.
Dybde114 mm.