Restsalg: V-Tac 20W LED vegglampe
Grå, IP65 utendørs, 230V, inkl. lyskilde

V-Tac 20W LED vegglampe er den perfekte løsningen for å få et høykvalitets lys som er både effektivt og økonomisk.

Denne LED-lampen er enkel å installere og er utstyrt med høy lysspredning som gir et jevnt lys uten skygger eller ujevnheter.

Den har også en lysstyrke på 1000 lumen og en RA-verdi på 80-85, som sikrer et naturlig lys som gir fargegjengivelse som er tilstrekkelig for de aller fleste behov.

Lampen har også to forskjellige fargetoner å velge mellom, varm hvit og nøytral hvit, som gir et behagelig og avslappende lys, eller et perfekt og effektivt arbeidsmiljø.

Den har også en stor driftstid på opptil 30 000 timer, og er IP65 sertifisert, noe som gjør det mulig å bruke den utendørs og motstå vannsprut og regn.

Alt i alt er V-Tac 20W LED vegglampe et utmerket valg for å gi lys til ethvert rom.Effektiv og holdbar vegglampe for utendørs bruk

Denne V-Tac 20W LED vegglampen er designet for å gi deg et pålitelig og effektivt lys til utendørsområder. Med en effekt på 20W og en lysstyrke på 1000 lumen, vil den gi god belysning til alle typer utendørsområder.

En av de viktigste funksjonene til denne vegglampen er dens evne til å gi en høy lysspredning på 110 grader. Dette sikrer en jevn fordeling av lyset, slik at du får optimal belysning i området du ønsker å lyse opp.

Med en høy lyskvalitet med en RA-verdi på 80-85, vil denne vegglampen vise alle farger vakkert og genuint. Den naturlige lyset skaper et behagelig og avslappende atmosfære, samtidig som den er tilstrekkelig for de aller fleste behov.

Ved å bruke LED av høyeste kvalitet, kan du forvente en lang og sikker drift på opp til 30.000 timer. Dette betyr minimal reduksjon i lysstyrke over tid, slik at du kan nyte godt av lampens effektivitet og holdbarhet i mange år framover. En profesjonell og pålitelig driver, kombinert med god kjøling, bidrar til å forlenge lampens levetid ytterligere.

Denne vegglampen kommer med integrert lyskilde, slik at du ikke trenger å kjøpe en ekstra lyskilde separat. Dette gjør installasjonen rask og enkel.

Du kan velge mellom to forskjellige fargetoner: varm hvit (3000K) og nøytral hvit (4000K). Varm hvit gir en behagelig og avslappende atmosfære, perfekt for å skape en koselig stemning utendørs. Nøytral hvit er ideell for arbeidsmiljøer, da lyset ikke har blå eller gule toner, og gjør dermed motiver ser naturlige ut.

Denne vegglampen har følgende dimensjoner: 319 x 170 x 114 mm. Med en IP65-vurdering er den egnet for utendørs bruk og tåler vannsprut og regn. Dette gjør den ideell for montering på vegger utendørs, for å gi deg god belysning til hage, terrasse eller inngangsparti.


Dokumenter og attester:
- Bruksanvisning
- RoHS CE sertifikat
- LVD CE sertifikat
- EMC CE sertifikat

Mer informasjon

-35%

622,00 kr inkl. mva.

404,30 kr inkl. mva.

  • Varm
  • Nøytral
  • Ikke dimbar

På lager.


Dataark

Lys
Varm hvit lysfarge3000K
Nøytral hvit lysfarge4000K
DimbarNei
Lysstyrke1000 lumens
Spredning110 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8030.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk20w
SpenningsintervallAC: 100-240V
EnergiklasseF (A-G)
Sensor kompatibelJa - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
Høyde170 mm.
Bredde319 mm.
Dybde114 mm.