3W LED stearinlys pære i røkt glass
T35, karbon filamenter, E14, 230VDenne 3W LED stearinlys-pæren i røkt glass er en perfekt erstatning for vanlige lyspærer i hjemmet ditt. Med en liten E14 fatning, passer den perfekt til de fleste lamper og lysarmaturer. Denne pæren har en lysstyrke på 180 lumen og en høy lysspredning på 360 grader. Dette gjør at lyset fordeles jevnt og skaper en behagelig atmosfære i rommet.

En av de beste egenskapene med denne pæren er dens høye lyskvalitet. Med en RA-verdi på 80-85, gir den en naturlig og vakker visning av alle farger. Dette er spesielt viktig for rom som trenger nøyaktig og korrekt belysning, som for eksempel på kontoret eller på badet. Men lyskvaliteten er også tilstrekkelig for de fleste behov og kan brukes i alle rom i huset.

Pæren finnes i varm hvit fargetone (2700K), som gir en behagelig og avslappende atmosfære. Den varme fargetonen bidrar til å skape en koselig og avslappende atmosfære i hjemmet ditt. Denne pæren er den perfekte løsningen for deg som ønsker å skape en hyggelig og avslappende atmosfære i stuen eller på soverommet.

Pæren har en dimensjon på 120 x Ø35 mm, og passer perfekt i de fleste lamper og armaturer. Med sin vakre og moderne design, vil denne pæren også tilføre et stilig utseende til rommet. Så hvis du er på jakt etter en lyspære som gir høy kvalitet og vakker belysning, er denne 3W LED stearinlys-pæren i røkt glass det perfekte valget for deg.

Om den skal brukes med sensor?: Les mere her.

Mer informasjon

61,00 kr inkl. mva.

  • Varm
  • Ikke dimbar

På lager.


Dataark

Lys
Varm hvit lysfarge2700K
DimbarNei
Lysstyrke180 lumens
Spredning360 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8025000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk3w
SpenningsintervallAC: 220-240V,50Hz
EnergiklasseG (A-G)
Sensor kompatibelNei - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
SokkelE14
Høyde120 mm.
Diameter35 mm.