V-Tac 4,5W LED pære
Samsung LED chip, P45, E14V-Tac 4,5W LED pære med E14 liten fatning er det perfekte valget for deg som ønsker å erstatte din gamle 40W pære med en mer energieffektiv og miljøvennlig variant. Med en lysstyrke på 470 lumen og en retningsbestemt spredning på 180 grader, vil du få en jevn og konsistent spredning av lys i hele rommet.


Lyskvaliteten på denne LED-pæren er av høyeste kvalitet, med en RA-verdi på 80-85. Dette sikrer at lyset som produseres er naturlig og viser alle farger på en vakkert og genuin måte. Dette gjør at lyskvaliteten er tilstrekkelig for de aller fleste behov, og du vil få en optimal opplevelse uansett hva du bruker lyset til.


Med en Samsung LED-chip og en produsentgaranti på 5 år, kan du være trygg på at du har investert i et produkt som vil gi deg lang og sikker drift i opptil 30.000 timer. Dette er mulig på grunn av den høye kvaliteten på LED-chippen, kombinert med en profesjonell og pålitelig driver og god kjøling, som sikrer at produktet vil ha en lang levetid.


Du kan velge mellom to forskjellige fargetoner, avhengig av hva du ønsker å bruke lyset til. En varm hvit (3000K) fargetone vil gi en behagelig og avslappende atmosfære, perfekt for å skape en koselig stemning i hjemmet. En nøytral hvit (4000K) fargetone vil gi det perfekte og mest effektive arbeidsmiljøet, og er ideell for deg som ønsker å jobbe effektivt uten distraksjoner fra blå eller gule toner.


Med dimensjoner på 81 x Ø45 mm og en IP20-klassifisering, er denne LED-pæren ikke vannbestandig og bør ikke brukes utendørs eller i våte områder. Men innendørs vil den gi deg en fantastisk opplevelse av lys i lang tid fremover.

Om den skal brukes med sensor?: Les mere her.

Dokumenter og attester:
- Lm-80
- Certificate Tuv
- Certificate Rohs
- Certificate Lvd
- Certificate Emc

Beregn besparelser

stk.
timer

watt
watt

Besparelser:
- kr / år
Inntjent på:
- dager
Basert på kWh-pris på 5 kr.

Form: P45.

V-Tac Europas 3 største LED produsent

Mer informasjon

34,00 kr inkl. mva.

  • Varm
  • Nøytral
  • Ikke dimbar

På lager.


Dataark

Lys
Varm hvit lysfarge3000K
Nøytral hvit lysfarge4000K
DimbarNei
Lysstyrke470 lumens
Spredning180 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8030.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk4,5w
Erstatt40w
Spenning230V
Spenningsintervall220-240V,50Hz
EnergiklasseF (A-G)
Sensor kompatibelNei - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
SokkelE14
Høyde81 mm.
Diameter45 mm.
MaterialePVC