V-Tac 6W LED stearinlys pære
Karbon filamenter, E14

E14 LED-mignonpære i enkel og fin design.
De lange fine kulltråds-LED-pærene gjør at pæren ligner en vanlig pære med glødetråd.Introduserer V-Tac 6W LED stearinlys pære - en innovativ og banebrytende måte å belyse ditt hjem eller kontor på. Med en imponerende erstatningseffekt på 45W, er denne pæren en økonomisk og miljøvennlig måte å redusere strømforbruket ditt på. Med en E14 liten fatning, er den enkel å installere og kan kobles til 230V forsyning.


En av de mest slående egenskapene ved denne pæren er dens høye lysstyrke på 600 lumen, som gir en bred lysspredning på 300 grader. Dette sikrer en jevn fordeling av lyset, noe som gjør den ideell for rom med behov for mye lys, som kjøkken og stuer. Med en høy lyskvalitet med en RA-verdi på 80-85, kan du være trygg på at du får en naturlig og vakker lysopplevelse som viser alle farger på en genuin måte.


Med LED av høyeste kvalitet, kan du forvente en lang og sikker drift med minimal reduksjon i lysstyrke. Med en forventet levetid på opptil 30.000 timer, er dette produktet en pålitelig og profesjonell måte å belyse ditt hjem eller kontor på. Kombinert med en pålitelig driver og god kjøling, kan du være trygg på at dette produktet vil ha en lang levetid.


Når det gjelder fargetone på lyset, er V-Tac 6W LED stearinlys pære tilgjengelig i en varm hvit (2700K) fargetone. Denne fargetonen gir en behagelig og avslappende atmosfære som bidrar til å skape en koselig og hjemmekoselig atmosfære.


Med dimensjoner på 100 x Ø35 mm og en IP20-klassifisering (ikke vannbestandig), er denne pæren enkel å installere og kan brukes i en rekke ulike innendørs applikasjoner. Enten du bruker den til å belyse stuen din eller kontoret ditt, er dette produktet et utmerket valg for å redusere strømforbruket ditt og skape en koselig atmosfære.


Dokumenter og attester:
- Certificate Rohs
- Certificate Lvd
- Certificate Emc

Beregn besparelser

stk.
timer

watt
watt

Besparelser:
- kr / år
Inntjent på:
- dager
Basert på kWh-pris på 5 kr.

V-Tac Europas 3 største LED produsent

Mer informasjon

38,00 kr inkl. mva.

  • Varm
  • Ikke dimbar

På lager.


Dataark

Lys
Varm hvit lysfarge2700K
Lysstyrke600 lumens
Spredning300 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8030.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk6w
Erstatt45w
Spenning230V
Spenningsintervall220-240V,50Hz
EnergiklasseF (A-G)
Sensor kompatibelJa - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
SokkelE14
Høyde100 mm.
Diameter35 mm.
MaterialeGlass