1W LED stearinlys pære
C35, karbon filamenter, mattert glas, E14

1W LED stearinlys pære er designet med en liten E14 fatning for å gi et diskret preg.

Den har en kompakt dimensjon på 99 x Ø35 mm som gjør den enkel å installere i de fleste steder.

Pæren er også veldig lett å koble til. Forventet levetid LED stearinlys pære har en lang levetid på opptil 25000 timer, noe som betyr at den vil gi et konstant lys i mange år.

Dette gjør at den er en god investering som kan senke strømregningen og redusere antall utskiftninger. Energieffektiv LED stearinlys pære er veldig energieffektiv og krever bare 1W for å gi 100 lumen.

Dette er langt mindre enn tradisjonelle pærer, noe som betyr at det vil bruke svært lite strøm og spare mye energi.

Pæren er også miljøvennlig, da den ikke inneholder skadelige stoffer som bly eller kvikksølv, slik som tradisjonelle pærer.

Den er derfor et miljøvennlig valg. 1W LED stearinlys pære er det ideelle valget for å skape en koselig og avslappende atmosfære.

Den har en kompakt dimensjon og en liten E14 fatning som gjør den enkel å montere.

Den er også energi- og miljøvennlig, med en lang levetid på opptil 25000 timer.

Den gir et naturlig lys med en høy lyskvalitet som legger seg pent over alle farger.

Dette gjør at den er det perfekte valget for å skape et behagelig og innbydende miljø.Produktbeskrivelse:

Denne 1W LED-stearinlyspæren er det perfekte valget for å skape en koselig og avslappende atmosfære i hjemmet ditt. Pæren har en C35-form med karbonfilamenter, som gir den et klassisk utseende og en vintage følelse.

Pæren har en E14 liten fatning og må kobles til en 230V strømforsyning. Med en lysstyrke på 100 lumen og en bred lysutbredelse på 270 grader, sørger denne pæren for en jevn og jevn fordeling av lys i rommet.

Det som gjør denne pæren spesiell er dens høye lyskvalitet. Med en RA-verdi på 80-85, sikrer den et naturlig lys som vakkert og genuint viser alle farger. Uansett om du bruker den til stemningsbelysning eller jobblys, vil denne pæren oppfylle de aller fleste behov.

Det finnes to forskjellige fargetoner å velge mellom for å matche dine preferanser og behov. Den varme hvite fargetonen (2700K) skaper en avslappende atmosfære og bidrar til å skape en koselig stemning i rommet. Den nøytrale hvite fargetonen (4000K) gir et mer effektivt arbeidsmiljø, uten blå eller gule toner, og gjør at opplyste gjenstander og motiver virker helt naturlige.

Pæren har dimensjonene 99mm i lengde og 35mm i diameter, og passer perfekt i vanlige lysarmaturer og lamper. Med sitt vakre utseende og høye lyskvalitet, vil denne pæren være et flott tillegg til ditt hjem eller kontor.

Om den skal brukes med sensor?: Les mere her.

Mer informasjon

31,00 kr inkl. mva.

  • Varm
  • Nøytral
  • Ikke dimbar

På lager.


Dataark

Lys
Varm hvit lysfarge2700K
Nøytral hvit lysfarge4000K
DimbarNei
Lysstyrke100 lumens
Spredning270 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8017.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk1w
Spenning230V
EnergiklasseF (A-G)
Sensor kompatibelNei - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
SokkelE14
Høyde99 mm.
Diameter35 mm.