1W LED stearinlys pære
C35, karbon filamenter, mattert glas, E14Produktet "1W LED stearinlys pære" er en Mignon pære med E14 liten fatning. Denne pæren må kobles til en 230V forsyning for å fungere. Med en lysstyrke på 100 lumen og en høy lysspredning på 270 grader, gir denne pæren en jevn fordeling av lyset. Dette gjør at rommet blir jevnt opplyst uten mørke områder.

En av de store fordelene med denne pæren er den høye lyskvaliteten, som er målt til en RA-verdi på 80-85. Dette betyr at lyset viser alle farger på en vakkert og genuint måte, og gir et naturlig lys. Lyskvaliteten er tilstrekkelig for de aller fleste behov, enten det er til generell belysning eller for spesifikke formål.

En annen viktig faktor å vurdere er fargetonen på lyset. Denne pæren gir deg mulighet til å velge mellom to fargetoner: varm hvit (2700K) og nøytral hvit (4000K). Varm hvit fargetone skaper en behagelig og avslappende atmosfære, perfekt for koselige stunder og avslapning. Nøytral hvit fargetone derimot, er ideell for arbeidsmiljøer hvor effektivitet er viktig. Lyset er uten blå eller gule toner, slik at opplyste objekter ser helt naturlige ut.

Når det gjelder størrelsen, har denne pæren dimensjoner på 99 x Ø35 mm. Dette gjør den kompakt og enkel å plassere i forskjellige belysningsenheter. Med sin enkle installasjon og høye kvalitet, er 1W LED stearinlys pære et pålitelig og effektivt valg for belysning i hjemmet eller på arbeidsplassen.

Om den skal brukes med sensor?: Les mere her.

Mer informasjon

31,00 kr inkl. mva.

  • Varm
  • Nøytral
  • Ikke dimbar

På lager.


Dataark

Lys
Varm hvit lysfarge2700K
Nøytral hvit lysfarge4000K
DimbarNei
Lysstyrke100 lumens
Spredning270 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8017.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk1w
Spenning230V
EnergiklasseF (A-G)
Sensor kompatibelNei - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
SokkelE14
Høyde99 mm.
Diameter35 mm.