1W LED stearinlys pære
C35, karbon filamenter, mattert glas, E14Denne 1W LED stearinlys pæren er en Mignon pære med en E14 liten fatning. For å bli brukt, må den kobles til en 230V forsyning. Med en lysstyrke på 100 lumen, er denne pæren utmerket for de som ønsker en jevn fordeling av lys med en høy lysspredning på 270 grader. Dette betyr at lyset vil nå ut til alle hjørner av rommet og gi en behagelig atmosfære.


En av de beste egenskapene ved denne pæren er dens høye lyskvalitet med en RA-verdi på 80-85. Dette sikrer at lyset som produseres er naturlig og vakkert, og viser alle farger på en genuin måte. Med denne pæren kan du være sikker på at du vil få en høy kvalitet på lyset som passer til de fleste behov.


Når det gjelder fargetoner, er denne pæren tilgjengelig i en varm hvit (2700K) fargetone. Dette gir en behagelig og avslappende atmosfære, og det varme lyset hjelper til å skape en koselig atmosfære som er perfekt for å slappe av i.


Endelig, når det gjelder dimensjoner, er denne pæren 99 x Ø35 mm. Med disse dimensjonene kan den enkelt passe i de fleste lamper og gi et jevnt og behagelig lys som kan nytes i mange timer. Hvis du leter etter en høykvalitets LED stearinlys pære med en jevn fordeling av lys og en varm fargetone, vil denne 1W LED stearinlys pæren med en E14 liten fatning være det perfekte valget for deg.

Om den skal brukes med sensor?: Les mere her.

Beregn besparelser

stk.
timer

watt
watt

Besparelser:
- kr / år
Inntjent på:
- dager
Basert på kWh-pris på 5 kr.

Mer informasjon

36,00 kr inkl. mva.

  • Varm
  • Ikke dimbar

På lager.


Dataark

Lys
Varm hvit lysfarge2700K
DimbarNei
Lysstyrke100 lumens
Spredning270 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8017.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk1w
Spenning230V
EnergiklasseF (A-G)
Sensor kompatibelNei - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
SokkelE14
Høyde99 mm.
Diameter35 mm.