V-Tac 4W LED stearinlys pære
Karbon filamenter, mattert, E27
V-Tac 4W LED stearinlys pære er den perfekte erstatningen for de tradisjonelle 40W glødepærene. Med sin E14 liten fatning kan denne pæren enkelt kobles til en 230V forsyning, og den vil gi deg en lysstyrke på hele 400 lumen. Det betyr at du kan nyte et klart og sterkt lys som vil gi deg full belysning i rommet eller området du ønsker å lyse opp.

En av de største fordelene med V-Tac 4W LED stearinlys pære er dens høye lysspredning på 300 grader. Dette gir en jevn fordeling av lyset, noe som betyr at du ikke vil få noen mørke områder eller skygger i rommet. Lyskvaliteten er også høy, med en RA-verdi på 80-85. Dette sikrer et naturlig lys som vakkert og genuint viser alle farger. Lyskvaliteten er tilstrekkelig for de aller fleste behov, og du vil garantert ikke bli skuffet.

En annen fordel med denne pæren er dens dimbare funksjonalitet. Du kan enkelt justere lysstyrken etter dine behov og ønsker, og skape den perfekte atmosfæren i rommet. V-Tac 4W LED stearinlys pære kommer i en varm hvit fargetone (2700K), som gir en behagelig og avslappende atmosfære hvor man kan nyte det varme lyset som bidrar til å skape en koselig atmosfære.

Med dimensjoner på 100 x Ø35 mm, er denne pæren også svært kompakt og vil enkelt passe inn i de fleste lamper og armaturer. Du vil ikke trenge å bekymre deg for at den tar opp for mye plass eller at den vil være en distraksjon i rommet.

V-Tac 4W LED stearinlys pære er en pålitelig og effektiv måte å oppgradere belysningen i hjemmet eller på kontoret. Den vil gi deg den perfekte belysningen du trenger, samtidig som den er miljøvennlig og energieffektiv. Med denne pæren kan du være trygg på at du har gjort en god investering som vil gi deg mange år med pålitelig og kvalitetsbelysning.

Om den skal brukes med sensor?: Les mere her.

Dokumenter og attester:
- Certificate Rohs
- Certificate Lvd
- Certificate Emc

Beregn besparelser

stk.
timer

watt
watt

Besparelser:
- kr / år
Inntjent på:
- dager
Basert på kWh-pris på 5 kr.

V-Tac Europas 3 største LED produsent

Mer informasjon

-20%

62,00 kr inkl. mva.

49,60 kr inkl. mva.

  • Varm
  • Dimbar

På lager.


Dataark

Lys
Varm hvit lysfarge2700K
Lysstyrke400 lumens
Spredning300 grader
RA>= 80
Forbruk og spenning
Forbruk4w
Erstatt40w
Spenning230V
SpenningsintervallAC: 220-240V, 50Hz
EnergiklasseF (A-G)
Sensor kompatibelNei - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
SokkelE14
Høyde100 mm.
Diameter35 mm.
MaterialeGlass