Spectrum LED 1W
G45, E14, 230V

Spectrum LED 1W er et kompakt og energieffektivt lyskildeelement som produserer et naturlig og jevnt lys med høy lyskvalitet.

Det har en liten E14 fatning og er forsynt med 230V.

Lysstyrken ligger på 90 lumen og den høye lysspredningen gir en jevn fordeling av lyset på hele 270 grader.

Den høye RA-verdien på 80-85 sikrer en naturlig lysgjengivelse som korrekt og genuint viser alle farger.

Spectrum LED 1W er tilgjengelig i 3 forskjellige fargetoner: Varm hvit, Nøytral hvit og Kald hvit.

Fargen på lyset kan justeres etter det miljøet du ønsker å skape.

Enten det er et behagelig og avslappende miljø med varmt lys, et nøytralt og effektivt arbeidsmiljø, eller et kaldt og klart lys.

Med en dimensjon på 82 x 45 mm, er dette lyskildeelementet kompakt og har en IP-klasse på 20, som betyr at det ikke er vannbestandig.Produktbeskrivelse:

Denne Spectrum LED 1W-lampen er perfekt for deg som trenger et energieffektivt og pålitelig belysningsalternativ. Med en E14 liten fatning og behov for tilkobling til 230V strømtilførsel, er denne lampen enkel å installere og bruke.

Lampen har en lysstyrke på 90 lumen og tilbyr en høy lysspredning på 270 grader, noe som gir deg jevn fordeling av lys. Dette sikrer optimal belysning uansett hvor du plasserer lampen.

En av de viktige egenskapene til denne lampen er dens høye lyskvalitet med en RA-verdi på 80-85. Det betyr at den gir en naturlig lysopplevelse som skjønnhet og ekthet fremhever alle farger. Uansett om du bruker lampen til å belyse et rom, arbeidsområde eller som dekorasjonsbelysning, vil den sikre tilstrekkelig lyskvalitet for de aller fleste behov.

Denne Spectrum LED-lampen gir deg også muligheten til å velge mellom tre forskjellige fargetoner: Varm hvit (3000K), Nøytral hvit (4000K) og Kald hvit (6000K).

- Varm fargetone skaper en behagelig og avslappende atmosfære, perfekt for å skape en koselig stemning.

- Nøytral fargetone gir et perfekt og effektivt arbeidsmiljø, uten blå eller gule toner som kan påvirke lyset naturlighet.

- Kald hvit fargetone gir en kald og blåaktig belysning, ofte brukt i spesielle situasjoner som lakkeringshaller, akvarier eller spesialdekor.

Med dimensjonene 82 x 45 mm passer denne lampen godt til forskjellige applikasjoner og innredningsstiler. Vær oppmerksom på at den har en IP20-klassifisering, noe som betyr at den ikke er vanntett. Derfor er denne lampen egnet for tørre områder og bør ikke brukes i våte omgivelser.

Om den skal brukes med sensor?: Les mere her.

Mer informasjon

22,00 kr inkl. mva.

  • Varm
  • Nøytral
  • Kald
  • Ikke dimbar

På lager.


Dataark

Lys
Varm hvit lysfarge3000K
Nøytral hvit lysfarge4000K
Kald hvit lysfarge6000K
Lysstyrke90 lumens
Spredning270 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8015.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk1w
Spenning230V
EnergiklasseF (A-G)
Sensor kompatibelNei - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
SokkelE14
Bredde82 mm.
Dybde45 mm.