Spectrum LED 1W
G45, E14, 230VSpectrum LED 1W er et enestående produkt som vil gi deg en fantastisk belysning i ethvert rom. Med sin E14 liten fatning er det enkelt å installere, og det krever kun en tilkobling til 230V forsyning. Med en lysstyrke på 90 lumen og en høy lysspredning på 270 grader, vil du få en jevn fordeling av lyset som vil lyse opp hele rommet.

En av de mest imponerende funksjonene ved Spectrum LED 1W er dens høye lyskvalitet. Med en RA-verdi på 80-85, vil du få et naturlig lys som viser alle farger på en vakker og genuin måte. Lyskvaliteten er tilstrekkelig for de aller fleste behov, og vil gi deg en belysning som er både behagelig og funksjonell.

Du kan også velge mellom tre forskjellige fargetoner: Varm hvit, Nøytral hvit og Kald hvit. Hver av disse fargetonene har sin egen unike egenskap. Varm hvit gir en avslappende atmosfære som skaper en koselig stemning. Nøytral hvit gir det perfekte arbeidsmiljøet, da lyset er uten blå eller gule toner. Kald hvit gir et kaldt lys med et klart blåaktig skjær, og er ideell til spesielle formål som lakkeringshaller eller akvarier.

Spectrum LED 1W er også utrolig kompakt, med dimensjoner på kun 82 x 45 mm. Selv om det ikke er vannbestandig med IP20, vil det fortsatt gi deg den belysningen du trenger for å gjøre ethvert rom lyst og trivelig.

Alt i alt er Spectrum LED 1W et utmerket valg for alle som ønsker en høy kvalitet på belysningen i hjemmet sitt. Med sin imponerende lysstyrke, høye lyskvalitet og tre forskjellige fargetoner, vil du få en belysning som er både funksjonell og estetisk tiltalende. Så hvorfor ikke prøve Spectrum LED 1W i dag og se forskjellen det kan gjøre i hjemmet ditt?

Om den skal brukes med sensor?: Les mere her.

Beregn besparelser

stk.
timer

watt
watt

Besparelser:
- kr / år
Inntjent på:
- dager
Basert på kWh-pris på 5 kr.

Mer informasjon

22,00 kr inkl. mva.

  • Varm
  • Nøytral
  • Kald
  • Ikke dimbar

På lager.


Dataark

Lys
Lysstyrke90 lumens
Spredning270 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8015.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk1w
Spenning230V
EnergiklasseF (A-G)
Sensor kompatibelNei - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
SokkelE14
Bredde82 mm.
Dybde45 mm.