LED 5W CCT Smart Home LED pære
Tuya/Smart Life, Google Home, Amazon Alexa kompatibel, P45, E14Produktbeskrivelse

LED 5W CCT Smart Home LED-pæren er et allsidig og smart belysningsvalg som passer perfekt for ditt smarthus. Med kompatibilitet med Tuya/Smart Life, Google Home og Amazon Alexa, kan du enkelt styre belysningen i hjemmet ditt ved hjelp av stemmekontroll eller via en app på smarttelefonen din.

Dette produktet er utformet med en E14 liten fatning og har en effekt på 5W, noe som gir en energieffektiv erstatning for tradisjonelle 35W-pærer. For å kunne bruke pæren, må den kobles til en 230V strømkilde.

Med en lysstyrke på 420 lumen og en lysfordeling på 360 grader, gir denne LED-pæren et jevnt og behagelig lys i hele rommet. Den høye lyskvaliteten, med en RA-verdi på 80-85, sikrer en naturlig og nøyaktig fargegjengivelse som gir en behagelig atmosfære i hjemmet ditt. Belysningen er egnet for de fleste behov.

Du kan enkelt tilpasse belysningen etter dine preferanser, da denne pæren er dimbar. Juster lysstyrken etter behov for å skape den rette stemningen i ethvert rom.

Produktets dimensjoner er 47 x 93 x 47 mm, noe som gjør det enkelt å installere i de fleste belysningsarmaturer med E14-socket.

Vennligst merk at denne pæren har IP20-klassifisering, noe som betyr at den ikke er vannbestandig. Derfor anbefales det ikke å bruke denne pæren i fuktige områder eller utendørs.

Om den skal brukes med sensor?: Les mere her.

Mer informasjon

113,00 kr inkl. mva.

  • CCT (Varm til Kald Hvit)
  • Dimbar

På lager.


Dataark

Lys
LysfargeCCT (Varm til Kald Hvit)
DimbarJa, Smart Home
Lysstyrke420 lumens
Spredning360 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8015.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk5w
Erstatt35w
Spenning230V
EnergiklasseG (A-G)
Sensor kompatibelNei - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
SokkelE14
Høyde93 mm.
Bredde47 mm.
Dybde47 mm.