LED 5W CCT Smart Home LED pære
Tuya/Smart Life, Google Home, Amazon Alexa kompatibel, P45, E14LED 5W CCT Smart Home LED-pæren er et kraftig og effektivt belysningsalternativ som passer perfekt for ditt smarte hjem. Med en E14 liten fatning er det enkelt å installere og erstatte gamle lyspærer med denne energieffektive LED-pæren. Den har en effekt på 5W, men erstatter hele 35W, noe som betyr at den sparer betydelig energi og reduserer strømregningen din.

For å bruke denne LED-pæren trenger du bare å koble den til en 230V strømforsyning. Den har en lysstyrke på 420 lumen, som gir et sterkt og klart lys. Den har også en høy lysspredning på 360 grader, noe som betyr at lyset blir jevnt fordelt i rommet uten noen mørke områder. Dette er ideelt for å skape en behagelig og godt opplyst atmosfære.

En annen flott funksjon med denne LED-pæren er dens høye lyskvalitet. Den har en RA-verdi på 80-85, noe som betyr at den viser fargene på en naturlig og nøyaktig måte. Dette er spesielt viktig for å kunne se alle farger riktig, enten det er når du maler, leser eller bare slapper av i rommet. Lyskvaliteten er tilstrekkelig for de aller fleste behov, og sikrer at du får et vakkert og genuint lys i hjemmet ditt.

En annen fordel med denne LED-pæren er at den er dimbar. Dette betyr at du kan justere lysstyrken etter behov. Enten du vil ha en mer avslappende atmosfære eller trenger mer lys for å utføre en oppgave, kan du enkelt justere lysstyrken for å passe dine preferanser.

Når det gjelder dimensjonene, har denne LED-pæren målene 47 x 93 x 47 mm. Dette gjør den kompakt og enkel å plassere i forskjellige typer lamper eller armaturer. Den har også en IP20-klassifisering, noe som betyr at den ikke er vannbestandig. Derfor bør den bare brukes innendørs og ikke i fuktige eller våte områder.

Samlet sett er LED 5W CCT Smart Home LED-pæren et utmerket valg for de som ønsker å oppgradere belysningen i sitt smarte hjem. Med sin energieffektivitet, høye lyskvalitet og dimbar funksjon, vil denne LED-pæren gi deg den perfekte belysningen for alle dine behov.

Om den skal brukes med sensor?: Les mere her.

Mer informasjon

113,00 kr inkl. mva.

  • Fra varm til kald
  • Dimbar

På lager.


Dataark

Lys
LysfargeVarm-kald hvit
DimbarJa, Smart Home
Lysstyrke420 lumens
Spredning360 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8015.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk5w
Erstatt35w
Spenning230V
EnergiklasseG (A-G)
Sensor kompatibelNei - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
SokkelE14
Høyde93 mm.
Bredde47 mm.
Dybde47 mm.