V-Tac 4W LED pære
P45, E14

Fin liten E14 LED-pære som passer i nesten alle lamper på grunn av den lille størrelsen og slanke sokkelen.V-Tac 4W LED pære er en kronepære med en E14 liten fatning som erstatter 30W. Denne pæren er utrolig effektiv og effektiviteten kommer fra dens LED-teknologi. For å fungere, må den kobles til en 230V forsyning. Pæren har en lysstyrke på 320 lumen og en retningsbestemt spredning på 180 grader. Dette betyr at lyset vil spre seg jevnt og uten å blende øynene dine.


En av de største fordelene med V-Tac 4W LED pære er dens høye lyskvalitet. Pæren har en RA-verdi på 80-85, noe som betyr at den gir et naturlig lys som vakkert og genuint viser alle farger. Lyskvaliteten er tilstrekkelig for de aller fleste behov og vil sørge for at du får en god belysning i rommet ditt.


V-Tac 4W LED pære kommer i en varm hvit fargetone på 2700K. Denne fargetonen gir en behagelig og avslappende atmosfære hvor man kan nyte det varme lyset som bidrar til å skape en koselig atmosfære. Dette gjør det til en perfekt lyskilde for soverommet eller stuen din.


Pæren har dimensjoner på 78 x Ø46 mm, noe som gjør den til en kompakt og allsidig lyskilde. Du kan bruke den i alle rom i huset ditt, og den vil gi en jevn og behagelig belysning uten å ta opp mye plass.


Alt i alt er V-Tac 4W LED pære en fantastisk investering for alle som ønsker å bytte ut de gamle lyspærene med en mer effektiv og miljøvennlig lyskilde. Med dens høye lyskvalitet og varme fargetone, vil den sørge for en behagelig og avslappende atmosfære i hjemmet ditt.

Om den skal brukes med sensor?: Les mere her.

Dokumenter og attester:
- Certificate Rohs
- Certificate Lvd
- Certificate Emc

Beregn besparelser

stk.
timer

watt
watt

Besparelser:
- kr / år
Inntjent på:
- dager
Basert på kWh-pris på 5 kr.

V-Tac Europas 3 største LED produsent

Mer informasjon

22,00 kr inkl. mva.

  • Varm
  • Ikke dimbar

På lager.


Dataark

Lys
Varm hvit lysfarge2700K
Nøytral hvit lysfarge4500K
Lysstyrke320 lumens
Spredning180 grader
RA>= 80
Forbruk og spenning
Forbruk4w
Erstatt30w
Spenning230V
Spenningsintervall220-240V,50Hz
EnergiklasseF (A-G)
Sensor kompatibelNei - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
SokkelE14
Høyde78 mm.
Diameter46 mm.
MaterialePVC laminert aluminium