V-Tac 4W LED krone pære
Karbon filamenter, P45, E14

Liten kronepære E14 i enkel og fin design.
De lange fine kulltråds-LED-pærene gjør at pæren ligner en vanlig pære med glødetråd.V-Tac 4W LED Krone pære med E14 liten fatning er den perfekte erstatningen for en 40W pære. Denne pæren er utstyrt med det nyeste innen LED-teknologi, og gir en lysstyrke på hele 400 lumen. Lyset spres jevnt ut i en vinkel på 300 grader, noe som gir en fantastisk og romslig belysning.

En av de beste funksjonene til denne pæren er dens høye lyskvalitet. Med en RA-verdi på 80-85, kan du være sikker på at lyset vil vise alle farger naturlig og vakkert. Dette gjør den perfekt for alle typer belysning som krever en høy fargegjengivelse.

Du kan også velge mellom to forskjellige fargetoner for å passe til dine behov. Hvis du ønsker en avslappende og koselig atmosfære, vil den varme fargetonen på 2700K være perfekt for deg. Hvis du ønsker et mer effektivt arbeidsmiljø, kan du velge den nøytrale fargetonen på 4500K.

Med dimensjoner på 77 x Ø46 mm, er denne pæren kompakt og enkel å installere. Den krever en tilkobling til 230V forsyning, men dette er enkelt å gjøre selv.

Alt i alt er V-Tac 4W LED Krone pære med E14 liten fatning en fantastisk løsning for alle som ønsker å oppgradere belysningen hjemme eller på kontoret. Med sin høye lysstyrke, jevne spredning og utmerkede lyskvalitet, er dette en pære som virkelig vil gjøre en forskjell i ditt belysningsmiljø.

Om den skal brukes med sensor?: Les mere her.

Dokumenter og attester:
- Certificate Rohs
- Certificate Lvd
- Certificate Emc

V-Tac Europas 3 største LED produsent

Mer informasjon

40,00 kr inkl. mva.

  • Varm
  • Nøytral
  • Ikke dimbar

På lager.


Dataark

Lys
Varm hvit lysfarge2700K
Nøytral hvit lysfarge4500K
Lysstyrke400 lumens
Spredning300 grader
RA>= 80
Forbruk og spenning
Forbruk4w
Erstatt40w
Spenning230V
Spenningsintervall220-240V,50Hz
EnergiklasseF (A-G)
Sensor kompatibelNei - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
SokkelE14
Høyde77 mm.
Diameter46 mm.
MaterialeGlass