V-Tac 4W LED pære
320lm, 200 grader, E14

E14 LED-mignonpære med kulltråd og mattert glass.
Gir et utseende som en tradisjonell mignonpære med mattert glass.V-Tac 4W LED pære er en fantastisk måte å oppgradere belysningen i hjemmet ditt på. Med sin lille E14 fatning, passer den perfekt inn i lamper og lysarmaturer som krever en mindre pære. Til tross for sin beskjedne størrelse, vil denne LED-pæren gi deg hele 320 lumen med lysstyrke - som tilsvarer en tradisjonell 30W pære. Dette betyr at du vil spare både penger og energi ved å bytte ut de gamle pærene med denne moderne LED-pæren.


Med en høy lysspredning på 200 grader, vil lyset fra V-Tac 4W LED pære gi en jevn fordeling av lys i rommet ditt. Dette er spesielt viktig hvis du ønsker en jevn belysning i hele rommet, uten mørke områder. I tillegg har pæren en høy lyskvalitet med en RA-verdi på 80-85. Dette sikrer et naturlig lys som viser alle farger vakkert og genuint. Lyskvaliteten er tilstrekkelig for de aller fleste behov, og vil gi deg de beste betingelsene for å se tingene i sitt rette lys.


En av de beste tingene med V-Tac 4W LED pære er at du kan velge mellom tre forskjellige fargetoner: Varm hvit (2700K), Nøytral hvit (4500K) og Kald hvit (6000K). Med varm fargetone vil du få en behagelig og avslappende atmosfære i hjemmet ditt - perfekt for en avslappende kveld hjemme. Nøytral fargetone er ideell for å skape et perfekt og effektivt arbeidsmiljø, da lyset er uten blå eller gule toner. Kald hvit er perfekt for spesielle formål, som lakkeringshaller eller akvarier, og gir et kaldt lys med et klart blåaktig skjær.


V-Tac 4W LED pære har også en kompakt størrelse på 107 x Ø38 mm, som gjør at den passer inn i de fleste lamper og lysarmaturer. Denne LED-pæren er en rimelig og energieffektiv måte å oppgradere belysningen i hjemmet ditt på, samtidig som den gir deg muligheten til å velge mellom forskjellige fargetoner for å skape den perfekte atmosfæren i hjemmet ditt.

Om den skal brukes med sensor?: Les mere her.

Dokumenter og attester:
- Certificate Rohs
- Certificate Lvd
- Certificate Emc

Beregn besparelser

stk.
timer

watt
watt

Besparelser:
- kr / år
Inntjent på:
- dager
Basert på kWh-pris på 5 kr.

V-Tac Europas 3 største LED produsent

Mer informasjon

22,00 kr inkl. mva.

  • Varm
  • Nøytral
  • Kald
  • Ikke dimbar

På lager.


Dataark

Lys
Varm hvit lysfarge2700K
Nøytral hvit lysfarge4500K
Kald hvit lysfarge6000K
Lysstyrke320 lumens
Spredning200 grader
RA>= 80
Forbruk og spenning
Forbruk4w
Erstatt30w
Spenning230V
Spenningsintervall220-240V,50Hz
EnergiklasseF (A-G)
Sensor kompatibelNei - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
SokkelE14
Høyde107 mm.
Diameter38 mm.
MaterialePVC