V-Tac 2W LED Refrigerator
Karbon filamenter, ST26, E14

Liten E14 kjøleskappære.

Lysstyrke: 200 lumen.V-Tac 2W LED Refrigerator er en liten og kompakt pære som passer perfekt til å erstatte en 20W pære med E14 liten fatning. Den er spesielt designet for bruk i kjøleskap og andre små rom, og har en utrolig lav strømforbruk på kun 2W. Pæren må kobles til en 230V forsyning for å fungere optimalt.


Med en lysstyrke på 200 lumen, gir V-Tac 2W LED Refrigerator en høy lysspredning på 300 grader som gir en jevn fordeling av lyset. Dette gjør at du ikke trenger å bekymre deg for mørke hjørner i kjøleskapet eller andre små rom.


En av de beste egenskapene til denne pæren er dens høye lyskvalitet. Med en RA-verdi på 80-85, sikrer den et naturlig lys som viser alle farger på en vakker og genuin måte. Lyskvaliteten er tilstrekkelig for de aller fleste behov, og du vil garantert merke forskjellen på fargene i maten din når du bruker denne pæren.


V-Tac 2W LED Refrigerator finnes også i varm hvit (3000K). Dette gir en behagelig og avslappende atmosfære hvor man kan nyte det varme lyset som bidrar til å skape en koselig atmosfære. Den varme fargetonen er spesielt egnet for bruk i kjøleskap og andre små rom, hvor man ønsker å skape en avslappende og behagelig stemning.


Med dimensjoner på 64 x Ø26 mm, er V-Tac 2W LED Refrigerator en liten og kompakt pære som passer perfekt til bruk i små rom. Den er enkel å installere og vil gi deg mange års bruk uten å måtte bytte ut pæren. Kort sagt, V-Tac 2W LED Refrigerator er den perfekte løsningen for å skape et lyst og behagelig miljø i kjøleskapet eller andre små rom.


Dokumenter og attester:
- Certificate Rohs
- Certificate Lvd
- Certificate Emc

V-Tac Europas 3 største LED produsent

Mer informasjon

49,00 kr inkl. mva.

  • Varm
  • Ikke dimbar

På lager.


Dataark

Lys
Varm hvit lysfarge3000K
DimbarNei
Lysstyrke200 lumens
Spredning300 grader
RA>= 80
Forbruk og spenning
Forbruk2w
Erstatt20w
Spenning230V
Spenningsintervall220-240V,50Hz
EnergiklasseF (A-G)
Sensor kompatibelJa - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
SokkelE14
Høyde64 mm.
Diameter26 mm.
MaterialeGlass