2W LED pære
G45, E14, 230VDenne 2W LED Krone pæren med E14 liten fatning er en utmerket erstatning for en 20W pære. Med en lysstyrke på 250 lumen og en høy lysspredning på 360 grader, gir den en jevn fordeling av lyset. Dette betyr at du ikke trenger å bekymre deg for mørke områder i rommet når du bruker denne pæren.

Høy lyskvalitet er også en av funksjonene som denne pæren har. Med en RA-verdi på 80-85, sikrer den et naturlig lys som vakkert og genuint viser alle farger. Dette gjør at du kan se objekter og omgivelser i et klart og nøyaktig lys. Lyskvaliteten er tilstrekkelig for de aller fleste behov, og vil gi deg en behagelig opplevelse når du bruker denne pæren.

Den varme hvite fargetonen (2700K) er en annen viktig funksjon som denne pæren har. Denne fargetonen gir en behagelig og avslappende atmosfære som bidrar til å skape en koselig atmosfære. Dette gjør at du kan slappe av og nyte rommets atmosfære på en behagelig måte.

Pærens dimensjoner er 78 x Ø45 mm, noe som gjør den til en ideell størrelse for de fleste lamper og armaturer. Dette gjør at du kan bruke pæren i de fleste rom i huset og i forskjellige belysningsanlegg.

Samlet sett er 2W LED Krone pæren med E14 liten fatning en flott løsning for de som ønsker en energieffektiv, høykvalitets og koselig belysning. Med dens lysstyrke, lysspredning, lyskvalitet og fargetone, vil du kunne nyte et behagelig og avslappet lys i ditt hjem.

Om den skal brukes med sensor?: Les mere her.

Mer informasjon

31,00 kr inkl. mva.

  • Varm
  • Ikke dimbar

På lager.


Dataark

Lys
Varm hvit lysfarge2700K
Lysstyrke250 lumens
Spredning360 grader
RA>= 80
Forbruk og spenning
Forbruk2w
Erstatt20w
SpenningsintervallAC: 220-240V,50Hz
EnergiklasseE (A-G)
Sensor kompatibelNei - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
SokkelE14
Høyde78 mm.
Diameter45 mm.