V-Tac 4W LED stearinlys pære
Karbon filamenter, røkt glass, ekstra varm hvit, E14

LED-mignonpære med filament-LED – med fin røkt glass.Ligner en tradisjonell mignonpære og de lange filament-LED-pærene sikrer et jevnt og behagelig lys.
En bra stemningsskapende pære til lampen på stuen.
Merk at pæren er ekstra varm hvit, så lyset er tydelig gulaktig.V-Tac 4W LED stearinlys pære er en fantastisk løsning for alle som ønsker å erstatte tradisjonelle stearinlys med en mer moderne og energieffektiv løsning. Med en Mignon pære og E14 liten fatning, kan denne pæren enkelt erstatte en 30W pære, noe som gjør den til et økonomisk og miljøvennlig valg.

Pæren må kobles til en 230V forsyning for å fungere, men når den er i bruk vil den gi en lysstyrke på 300 lumen. Den høye lysspredningen på 300 grader gir en jevn fordeling av lyset, slik at du kan nyte godt av et behagelig og jevnt lys uansett hvor du befinner deg i rommet.

En av de største fordelene med denne pæren er den høye lyskvaliteten. Med en RA-verdi på 80-85, sikrer den et naturlig lys som viser alle farger på en vakker og genuin måte. Lyskvaliteten er tilstrekkelig for de aller fleste behov, og vil gi deg et behagelig lys som ikke vil påvirke øynene dine negativt.

Når det kommer til fargetonen på lyset, kan du velge mellom to alternativer. Ekstra varm (2200K) gir et tydelig varmt skjær i stil med gammeldagse glødetråder, og vil gi deg et behagelig og koselig lys i hjemmet ditt. Ekstra varm hvit gir et ekstra koselig og varmt lys, med et uttrykk i stil med gammeldags glødetrådpærer.

Dimensjonene på denne pæren er 100 x Ø37 mm, slik at den vil passe perfekt i de fleste lamper og armaturer. Med V-Tac 4W LED stearinlys pære kan du enkelt erstatte tradisjonelle stearinlys med en mer energieffektiv og moderne løsning, uten å gå på kompromiss med lyskvaliteten.

Om den skal brukes med sensor?: Les mere her.

Dokumenter og attester:
- Certificate Rohs
- Certificate Lvd
- Certificate Emc

V-Tac Europas 3 største LED produsent

Mer informasjon

51,00 kr inkl. mva.

  • Ekstra varm
  • Ikke dimbar

På lager.


Dataark

Lys
Ekstra varm hvit lysfarge2200K
Lysstyrke300 lumens
Spredning300 grader
RA>= 80
Forbruk og spenning
Forbruk4w
Erstatt30w
Spenning230V
Spenningsintervall220-240V,50Hz
EnergiklasseG (A-G)
Sensor kompatibelNei - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
SokkelE14
Høyde100 mm.
Diameter37 mm.
MaterialeGlass