LEDlife 1W mini pære
Dimbar, 230V, E14

En hyggelig liten pære til f.eks. en lysekrone eller barnerommet.

Pæren er dimbar, men da forbruket kun er 1W, så må der anvendes en LED dimmer.Produktbeskrivelse:

LEDlife 1W mini pære er en dimbar pære med en E14 liten fatning. Denne lille pæren er ideell for bruk der det er begrenset plass, for eksempel i nattbordslamper eller små belysningsarmaturer.

Pæren krever en 230V strømkilde og har en lysstyrke på 100 lumen. Den har også en bred lysspredning på 300 grader, noe som sikrer en jevn fordeling av lyset i rommet. Denne funksjonen gjør pæren egnet for forskjellige bruksområder.

En viktig faktor for lyskvaliteten er RA-verdien. LEDlife 1W mini pære har en RA-verdi på 80-85, noe som betyr at den gir en høy lyskvalitet som naturlig gjengir alle farger på en vakker og genuin måte. Dette gjør pæren egnet for de fleste belysningsbehov.

Denne pæren gir et varmt hvitt lys med en fargetemperatur på 2700K. Den varme fargetonen skaper en behagelig og avslappende atmosfære, perfekt for å nyte det varme lyset og skape en koselig stemning i rommet.

LEDlife 1W mini pære har følgende dimensjoner: 60 x Ø22 mm. Den kompakte størrelsen gjør den enkel å montere i ulike typer belysningsarmaturer.

Med sin dimbare funksjon kan du enkelt justere lysstyrken etter ønske. Dette gjør den allsidig og egnet for ulike situasjoner.

Om den skal brukes med sensor?: Les mere her.

Mer informasjon

43,00 kr inkl. mva.

  • Varm
  • Dimbar

På lager.


Dataark

Lys
LysfargeVarm hvit
Varm hvit lysfarge2700K
DimbarJa
Lysstyrke100 lumens
Spredning300 grader
RA>= 80
Forbruk og spenning
Forbruk1w
Spenning230V
EnergiklasseF (A-G)
Sensor kompatibelNei - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
SokkelE14
Høyde60 mm.
Diameter22 mm.