LEDlife 1W mini pære
Dimbar, 230V, E14

En hyggelig liten pære til f.eks. en lysekrone eller barnerommet.

Pæren er dimbar, men da forbruket kun er 1W, så må der anvendes en LED dimmer.LEDlife 1W mini pære er en fantastisk liten pære som passer perfekt til de små og trange rommene i hjemmet ditt. Med en E14 liten fatning, må den kobles til en 230V forsyning for å lyse opp rommet ditt. Med en lysstyrke på 100 lumen og en høy lysspredning på 300 grader, gir denne lille pæren en jevn fordeling av lys som vil være tilstrekkelig for de fleste behov.


En av de mest imponerende funksjonene til denne lille pæren er dens høye lyskvalitet, med en RA-verdi på 80-85. Dette sikrer et naturlig lys som viser alle farger vakkert og genuint. Med en slik lyskvalitet vil rommet ditt se mer naturlig ut og vil gi en behagelig atmosfære.


Denne lille pæren er også dimbar, noe som gir deg muligheten til å tilpasse lysnivået etter dine behov. Du kan velge å ha en høy lysstyrke når du leser eller jobber, eller senke lysnivået når du vil slappe av eller se på TV.


LEDlife 1W mini pære kommer i en varm hvit fargetone (2700K). Denne fargetonen gir en behagelig og avslappende atmosfære hvor du kan nyte det varme lyset som bidrar til å skape en koselig atmosfære.


Med dimensjoner på 60 x Ø22 mm, er denne lille pæren perfekt for små lamper eller lyskilder. Den er også en utmerket erstatning for gamle, energikrevende pærer, og vil hjelpe deg med å spare penger på strømregningen din.


Alt i alt er LEDlife 1W mini pære en fantastisk og allsidig pære som vil gi deg den lyskvaliteten du trenger og ønsker i hjemmet ditt. Med dens dimbare funksjon og varme hvite fargetone, vil den skape en koselig og avslappende atmosfære i rommet ditt.

Om den skal brukes med sensor?: Les mere her.

Mer informasjon

67,00 kr inkl. mva.

  • Varm
  • Dimbar

På lager.


Dataark

Lys
LysfargeVarm hvit
Varm hvit lysfarge2700K
DimbarJa
Lysstyrke100 lumens
Spredning300 grader
RA>= 80
Forbruk og spenning
Forbruk1w
Spenning230V
EnergiklasseF (A-G)
Sensor kompatibelNei - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
SokkelE14
Høyde60 mm.
Diameter22 mm.