2W LED stearinlys pære
Karbon filamenter, varm hvit, E14

Liten LED-mignonpære E14 i enkel og fin design.
De lange fine kulltråds-LED-pærene gjør at pæren ligner en vanlig pære med glødetråd.Data om produktet:

Denne 2W LED-stearinlyspæren er perfekt for å skape en avslappende atmosfære i hjemmet ditt. Pæren har karbonfilamenter som gir et autentisk utseende, samtidig som den er energieffektiv og miljøvennlig. Med en E14 liten fatning passer denne pæren perfekt i små lamper og lysekroner.

Med en effekt på kun 2W erstatter denne LED-pæren en tradisjonell 17W pære, noe som gjør den til et godt valg for å redusere strømforbruket ditt og spare penger på strømregningen. Den må kobles til en 230V strømforsyning for å fungere.

Pæren gir en lysstyrke på 260 lumen og har en høy lysspredning på 300 grader. Dette gir en jevn fordeling av lyset rundt i rommet, uten irriterende skygger eller blendende punkter. Med en høy lyskvalitet, med en RA-verdi på 80-85, viser denne pæren alle farger på en vakker og genuin måte. Denne lyskvaliteten er tilstrekkelig for de fleste behov, enten det er belysning av stue, soverom eller kontor.

Fargetone på lyset:

Denne pæren kommer i en varm hvit fargetone (2800K). Denne fargetonen skaper en behagelig og avslappende atmosfære, perfekt for å nyte varmt og koselig lys. Det skaper en hyggelig atmosfære som er ideell for avslapning eller for å skape en hyggelig stemning under kveldsaktiviteter.

Pæren har følgende dimensjoner: 98 x Ø35 mm. Dette gjør den enkel å installere i eksisterende lamper eller lysekroner. Med sin stilfulle design vil denne pæren være en flott tillegg til ethvert interiør.

Om den skal brukes med sensor?: Les mere her.

Mer informasjon

69,00 kr inkl. mva.

  • Varm
  • Ikke dimbar

På lager.


Dataark

Lys
Varm hvit lysfarge2800K
Lysstyrke260 lumens
Spredning300 grader
RA>= 80
Forbruk og spenning
Forbruk2w
Erstatt17w
Spenning230V
Spenningsintervall220-240V,50Hz
EnergiklasseE (A-G)
Sensor kompatibelNei - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
SokkelE14
Høyde98 mm.
Diameter35 mm.
MaterialeGlass