2W LED stearinlys pære
Karbon filamenter, varm hvit, E14

Liten LED-mignonpære E14 i enkel og fin design.
De lange fine kulltråds-LED-pærene gjør at pæren ligner en vanlig pære med glødetråd.Denne 2W LED Mignon pæren med E14 liten fatning er en utmerket erstatning for en 17W lyspære. Den krever en 230V forsyning for å fungere optimalt. Med en lysstyrke på 260 lumen, vil denne pæren gi deg lys nok til å lyse opp et rom på en jevn måte. Den har også en høy lysspredning på 300 grader, noe som betyr at lyset vil bli fordel ut på en jevn måte.

En av de største fordelene med denne pæren er dens høye lyskvalitet. Med en RA-verdi på 80-85, vil denne pæren gi deg et naturlig lys som vil vise alle farger på en vakker og genuin måte. Dette er en viktig faktor fordi dårlig lyskvalitet kan føre til at farger vises unaturlig eller endres i utseende. Med denne pæren kan du være sikker på at fargene vil vises slik de skal, og du vil få en optimal belysning i rommet ditt.

Når det kommer til valg av fargetone, kommer denne pæren i varm hvit (2800K). Dette er en varm fargetone som vil gi deg en behagelig og avslappende atmosfære. Det varme lyset vil bidra til å skape en koselig atmosfære, og det er ideelt for rom som stuer, soverom eller spisestuer.

Dimensjonene til denne pæren er 98 x Ø35 mm, noe som betyr at den vil passe perfekt til de fleste lamper som bruker E14 lyspærer. Den er også enkel å installere, og du vil kunne nyte godt av dens lys i lang tid fremover. Samlet sett er denne 2W LED stearinlys pæren et utmerket valg for de som ønsker å få god belysning i rommet sitt uten å bruke for mye energi.

Om den skal brukes med sensor?: Les mere her.

Beregn besparelser

stk.
timer

watt
watt

Besparelser:
- kr / år
Inntjent på:
- dager
Basert på kWh-pris på 5 kr.

Mer informasjon

65,00 kr inkl. mva.

  • Varm
  • Ikke dimbar

På lager.


Dataark

Lys
Varm hvit lysfarge2800K
Lysstyrke260 lumens
Spredning300 grader
RA>= 80
Forbruk og spenning
Forbruk2w
Erstatt17w
Spenning230V
Spenningsintervall220-240V,50Hz
EnergiklasseE (A-G)
Sensor kompatibelNei - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
SokkelE14
Høyde98 mm.
Diameter35 mm.
MaterialeGlass