Spectrum 5.5W LED stearinlys pære
C35, karbon filamenter, dimbar, E14Spectrum 5.5W LED stearinlys pære er en Mignon pære med en E14 liten fatning. Denne pæren må kobles til en 230V forsyning for å fungere. Med en lysstyrke på 800 lumen og en høy lysspredning på 300 grader, gir den en jevn fordeling av lyset. Dette betyr at lyset vil nå alle hjørner av rommet og skape en behagelig atmosfære.

En av de beste egenskapene til denne pæren er dens høye lyskvalitet med en RA-verdi på 80-85. Dette betyr at den gjengir farger på en naturlig og vakker måte. Uansett om du bruker den til å lese, jobbe eller bare slappe av, vil denne pæren gi deg et klart og lyssterkt lys som viser alle farger på en genuin måte. Denne lyskvaliteten er tilstrekkelig for de aller fleste behov.

En annen flott funksjon med denne pæren er at den er dimbar. Du kan enkelt justere lysstyrken etter dine preferanser og behov. Dette gjør det mulig å skape forskjellige atmosfærer og stemninger i rommet.

En viktig ting å merke seg er at denne pæren er flicker free, eller flimrerfri. Dette betyr at den ikke vil flimre eller blinke, noe som kan være irriterende og forstyrrende for mange mennesker og dyr. Det gjør den også egnet for bruk i forbindelse med foto- og videoopptak, hvor en jevn og stabil belysning er viktig.

Når det gjelder fargetone, er denne pæren tilgjengelig i varm hvit (2700K). Den varme fargetonen skaper en behagelig og avslappende atmosfære, perfekt for å nyte det varme lyset og skape en koselig stemning.

Når det gjelder dimensjoner, har denne pæren en størrelse på 98 x Ø35 mm. Den har også en IP20-klassifisering, noe som betyr at den ikke er vannbestandig og bør ikke brukes utendørs eller i fuktige omgivelser.

Spectrum 5.5W LED stearinlys pære er et pålitelig og allsidig produkt som gir deg høy kvalitet lys. Med sin høye lysstyrke, jevn lysspredning, dimbar funksjon og flimrerfrie egenskaper er denne pæren ideell for alle som ønsker et naturlig og behagelig lys i hjemmet eller på jobben.

Om den skal brukes med sensor?: Les mere her.

Mer informasjon

60,00 kr inkl. mva.

  • Varm
  • Dimbar

På lager.


Dataark

Lys
Varm hvit lysfarge2700K
DimbarJa
Lysstyrke800 lumens
Spredning300 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8017.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk5.5w
Spenning230V
EnergiklasseD (A-G)
Sensor kompatibelNei - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
SokkelE14
Høyde98 mm.
Diameter35 mm.