LEDlife 0,7W mini pære
Dimbar, 230V, E14

Sød liten 0,7W kultråds LED pære fra LEDlife.
Pæren er dimbar, men da forbruket kun er 0,7W, må der anvendes en LED demper.
En hyggelig liten pære til f.eks. en lysekrone eller barnerommet.LED Life 0,7W mini pære, Dimbar, 230V, E14

Denne LED pæren er designet for å være liten og enkel å bruke. Med sin 0,7W effekt er den energieffektiv og gir likevel et godt lys. Den har en E14 liten fatning som gjør den enkel å installere.

For å fungere må pæren kobles til en 230V strømforsyning. Dette gjør den enkel å bruke i ulike typer belysningssystemer.

Med en lysstyrke på 45 lumen gir denne pæren et sterkt og tydelig lys. Den har også en høy lysspredning på 300 grader, noe som betyr at lyset fordeles jevnt i rommet og gir en god belysning.

Pæren har også en høy lyskvalitet med en RA-verdi på 80-85. Dette betyr at den viser farger på en naturlig og vakker måte. Uansett hvilke farger du har i rommet, vil denne pæren vise dem på en genuin måte.

LED Life 0,7W mini pære er dimbar, noe som gir deg muligheten til å justere lysstyrken etter behov. Dette gjør den allsidig og egnet for ulike bruksområder.

Pæren er tilgjengelig i varm hvit (2700K) fargetone. Denne fargetonen gir en behagelig og avslappende atmosfære. Lyset bidrar til å skape en koselig stemning hvor du kan slappe av og nyte omgivelsene.

Med dimensjoner på 60 x Ø22 mm er denne pæren kompakt og passer godt til ulike typer belysningsenheter. Du kan enkelt bruke den i lamper, taklamper, nattbordslamper og mer.

Denne LED pæren er et flott og praktisk valg for de fleste behov. Med sin energieffektivitet, gode lyskvalitet og dimbare funksjoner, vil den bidra til å skape en behagelig atmosfære og et godt lys i rommet.

Om den skal brukes med sensor?: Les mere her.

Mer informasjon

42,00 kr inkl. mva.

  • Varm
  • Dimbar

På lager.


Dataark

Lys
LysfargeVarm hvit
Varm hvit lysfarge2700K
DimbarJa
Lysstyrke45 lumens
Spredning300 grader
RA>= 80
Forbruk og spenning
Forbruk0.7w
Spenning230V
EnergiklasseG (A-G)
Sensor kompatibelNei - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
SokkelE14
Høyde60 mm.
Diameter22 mm.