LEDlife 0,7W mini pære
Dimbar, 230V, E14

Sød liten 0,7W kultråds LED pære fra LEDlife.
Pæren er dimbar, men da forbruket kun er 0,7W, må der anvendes en LED demper.
En hyggelig liten pære til f.eks. en lysekrone eller barnerommet.Introduserer vi LEDlife 0,7W mini pære - den lille, men kraftige pæren med E14 liten fatning som vil gi et varmt og behagelig lys i rommet ditt. Med en lysstyrke på 45 lumen og en høy lysspredning på 300 grader, vil lyset fra denne pæren gi en jevn fordeling av lys i hele rommet.

Men det er ikke bare lysstyrken som gjør denne pæren til et flott valg for hjemmet ditt, det er også kvaliteten på lyset den gir. Med en RA-verdi på 80-85, gir pæren et naturlig lys som vakkert og genuint viser alle farger. Dette betyr at du vil kunne nyte en strålende belysning i rommet ditt, som er tilstrekkelig for de aller fleste behov.

En annen flott funksjon ved denne pæren er at den er dimbar. Dette betyr at du kan justere lysstyrken etter behov, for å skape den perfekte atmosfæren i rommet ditt. Enten du vil ha en avslappende og koselig atmosfære, eller en mer opplyst og funksjonell atmosfære, vil denne pæren være i stand til å gi deg akkurat det du trenger.

Pæren er tilgjengelig i varm hvit (2700K), som gir en varm og behagelig fargetone. Dette vil bidra til å skape en koselig atmosfære i rommet ditt, og du vil kunne nyte det varme lyset som vil gi deg en avslappende og koselig opplevelse.

Sist, men ikke minst, er størrelsen på denne pæren også verdt å nevne. Med dimensjoner på 60 x Ø22 mm, er den liten nok til å passe inn i de fleste lamper og lysarmaturer, men likevel kraftig nok til å gi deg den perfekte belysningen i rommet ditt.

Så hvis du er på jakt etter en liten, men kraftig pære som vil gi deg den perfekte belysningen i rommet ditt, trenger du ikke lete lenger enn LEDlife 0,7W mini pære. Med dens høye lysstyrke, høye kvalitet på lys og dimbare funksjoner, vil denne pæren være den perfekte løsningen for alle dine belysningsbehov.

Om den skal brukes med sensor?: Les mere her.

Beregn besparelser

stk.
timer

watt
watt

Besparelser:
- kr / år
Inntjent på:
- dager
Basert på kWh-pris på 5 kr.

Mer informasjon

63,00 kr inkl. mva.

  • Varm
  • Dimbar

På lager.


Dataark

Lys
LysfargeVarm hvit
Varm hvit lysfarge2700K
DimbarJa
Lysstyrke45 lumens
Spredning300 grader
RA>= 80
Forbruk og spenning
Forbruk0.7w
Spenning230V
EnergiklasseG (A-G)
Sensor kompatibelNei - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
SokkelE14
Høyde60 mm.
Diameter22 mm.