2W LED stearinlys pære
C35, karbon filamenter, rav farget glas, ekstra varm, E14Introduserer 2W LED Stearinlys Pære.


Hvis du er på jakt etter en energieffektiv og miljøvennlig lyspære, bør du sjekke ut 2W LED stearinlys pære. Med en E14 liten fatning, er denne pæren en ideell erstatning for en 17W glødepære. Denne LED-pæren gir deg en lysstyrke på hele 260 lumen, og har en høy lysspredning på 270 grader. Dette betyr at lyset spres jevnt og gir en naturlig og behagelig belysning.


Høy Lyskvalitet.


En av de beste egenskapene til 2W LED stearinlys pære er den høye lyskvaliteten. Med en RA-verdi på 80-85, sikrer denne pæren et naturlig lys som vakkert og genuint viser alle farger. Dette betyr at fargene på objektene som belyses vil være mer realistiske og naturlige enn med mange andre lyspærer. Lyskvaliteten er tilstrekkelig for de aller fleste behov, og vil gi en behagelig og avslappende atmosfære i ethvert rom.


Dimensjoner.


Denne LED-pæren har en liten størrelse, med dimensjoner på 100 x Ø35 mm. Dette betyr at den passer perfekt i stearinlys og andre små lamper, og gir en fantastisk belysningseffekt. Pæren må kobles til en 230V forsyning, og kan brukes i et bredt spekter av applikasjoner.


Konklusjon.


2W LED stearinlys pære er en ideell erstatning for en 17W glødepære, og gir en fantastisk belysningseffekt. Med en høy lysstyrke på 260 lumen og en høy lysspredning på 270 grader, vil denne pæren gi en jevn fordeling av lys i ethvert rom. Med en RA-verdi på 80-85, sikrer denne pæren et naturlig lys som vakkert og genuint viser alle farger. Med dimensjoner på 100 x Ø35 mm, passer denne pæren perfekt i stearinlys og andre små lamper.

Om den skal brukes med sensor?: Les mere her.

Mer informasjon

33,00 kr inkl. mva.

  • Ikke dimbar

På lager.


Dataark

Lys
Ekstra varm hvit lysfarge2400K
DimbarNei
Lysstyrke260 lumens
Spredning270 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8017000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk2w
Erstatt17w
Spenning230V
EnergiklasseE (A-G)
Sensor kompatibelNei - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
SokkelE14
Høyde100 mm.
Diameter35 mm.
MaterialeGlass