2W LED stearinlys pære
C35, karbon filamenter, rav farget glas, ekstra varm, E14

2W LED stearinlys pære med E14 liten fatning er den perfekte løsningen for de som ønsker å bytte ut tradisjonelle 17W stearinlys på en enkel og miljøvennlig måte.

Denne pæren gir et lys som har en høy lysstyrke på 260 lumen og en høy lysspredning på 270 grader, som tilbyr et jevn og godt fordelt lys.

Takket være den høye RA-verdien på 80-85 vil den produsere et naturlig lys som vakkert og genuint viser alle farger.

Lyskvaliteten er tilstrekkelig for de aller fleste behov.

Denne lille pæren har en liten fatning E14, samt en diameter på 100 mm og en høyde på 35 mm, som gjør den perfekt for å erstatte tradisjonelle stearinlys i de fleste områder.

Denne energieffektive pæren forsynes med 230V og produserer et klart og omsluttende lys.

2W LED stearinlys pære med E14 liten fatning er en miljøvennlig og energibesparende løsning som gir et naturlig og godt lys og er den perfekte erstatningen for tradisjonelle 17W stearinlys.Viktige data om produktet:

2W LED Mignon pære med E14 liten fatning - som erstatter 17W. Må kobles til 230V forsyning. Lysstyrke på 260 lumen med en høy lysspredning på 270 grader som gir en jevn fordeling av lyset. Høy lyskvalitet med en RA-verdi på 80-85. Dette sikrer et naturlig lys som vakkert og genuint viser alle farger. Lyskvaliteten er tilstrekkelig for de aller fleste behov. Dimensjoner: 100 x Ø35 mm.Denne 2W LED stearinlys pæren er ideell for de som ønsker å bytte ut sine tradisjonelle 17W lyspærer med noe mer energieffektivt uten å gå på kompromiss med lyskvaliteten. Med en effektivitet på over 80 lumen per watt vil denne pæren spare deg for energikostnader på lang sikt.Pæren er designet for å passe inn i E14 fatninger, som er vanlig for de fleste stearinlys. Den passer perfekt til mindre lamper og lysarmaturer hvor det er viktig med en jevn fordeling av lyset. Den høye lysspredningen på 270 grader betyr at lyset sprer seg jevnt rundt i rommet og skaper en behagelig og koselig atmosfære.Med en lysstyrke på 260 lumen er denne pæren lyssterk nok til å opplyse et rom på en effektiv måte. Med en RA-verdi på 80-85 er lyskvaliteten høy, noe som betyr at fargene vises naturlig og levende. Dette gjør denne pæren egnet for de fleste behov, enten det er for hjemmebruk eller bedriftsbruk.Pæren har også et elegant design med ravfarget glass, som gir den et klassisk og tidløst utseende. Dimensjonene på 100 x Ø35 mm gjør at den passer perfekt i små lamper eller dekorative lysestaker.Samlet sett er denne 2W LED stearinlys pæren med E14 fatning et godt valg for de som ønsker å oppgradere til LED teknologi og samtidig bevare den klassiske stearinlys-stilen. Med sin energieffektivitet, høye lyskvalitet og jevne lysspredning er denne pæren både praktisk og estetisk tiltalende.Om den skal brukes med sensor?: Les mere her.

Mer informasjon

33,00 kr inkl. mva.

  • Ikke dimbar

På lager.


Dataark

Lys
Ekstra varm hvit lysfarge2400K
DimbarNei
Lysstyrke260 lumens
Spredning270 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8017000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk2w
Erstatt17w
Spenning230V
EnergiklasseE (A-G)
Sensor kompatibelNei - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
SokkelE14
Høyde100 mm.
Diameter35 mm.
MaterialeGlass