1W LED stearinlys pære
C35, karbon filamenter, klart glas, E14
Denne 1W LED stearinlys-pæren med E14 liten fatning er en flott måte å skape en koselig atmosfære i hjemmet ditt. Med en lysstyrke på 110 lumen og en høy lysspredning på 270 grader, gir denne pæren en jevn fordeling av lyset og skaper en varm og innbydende stemning i rommet.

En av de beste egenskapene ved denne pæren er dens høye lyskvalitet med en RA-verdi på 80-85. Dette sikrer et naturlig lys som viser alle farger på en vakker og genuin måte. Uansett om du bruker den til å lyse opp stuen din, soverommet eller kontoret, vil dette lyset være tilstrekkelig for de aller fleste behov.

Pæren er tilgjengelig i en varm hvit fargetone på 2700K, som gir en behagelig og avslappende atmosfære. Det varme lyset bidrar til å skape en koselig atmosfære, og du vil føle deg avslappet og komfortabel i rommet.

Dimensjonene på denne pæren er 99 x Ø35 mm, noe som gjør den til et ideelt valg for mindre lamper og spotlights. Denne pæren er også enkel å installere og må kobles til en 230V strømkilde for å fungere.

Samlet sett er denne 1W LED stearinlys-pæren med E14 liten fatning et flott valg for de som ønsker å skape en koselig og avslappende atmosfære i hjemmet sitt. Med sin høye lyskvalitet og varme fargetone, vil du kunne nyte en avslappende og komfortabel atmosfære i alle rom i hjemmet ditt.

Om den skal brukes med sensor?: Les mere her.

Beregn besparelser

stk.
timer

watt
watt

Besparelser:
- kr / år
Inntjent på:
- dager
Basert på kWh-pris på 5 kr.

Mer informasjon

36,00 kr inkl. mva.

  • Varm
  • Ikke dimbar

På lager.


Dataark

Lys
Varm hvit lysfarge2700K
DimbarNei
Lysstyrke110 lumens
Spredning270 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8017.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk1w
Spenning230V
EnergiklasseE (A-G)
Sensor kompatibelNei - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
SokkelE14
Høyde99 mm.
Diameter35 mm.