1,5 W minipære
T26, kaldhvit, 230V, E14, Spectrum

sp.WOJ+52322_1.5W

Opplev 1,5 W minipære, som kombinerer klassisk design med moderne teknologi for optimal belysning.

  • Effektiv lysstyrke: Med en lysstyrke på 100 lm/W får du en kraftig og energieffektiv lyskilde.
  • Kald hvit fargetemperatur: Sender ut et kaldt hvitt lys (6000K), ideelt for områder der fokus og konsentrasjon er nødvendig, for eksempel tekniske arbeidsstasjoner.
  • Lavt energiforbruk: Kun 1,5W for et miljøvennlig og økonomisk valg.



Beskrivelse av produktet

Denne 1,5 W minipæren er en energieffektiv lyskilde som passer perfekt til lamper med E14 liten fatning. Med et lavt energiforbruk på kun 1,5 watt, er denne pæren et miljøvennlig valg som bidrar til å redusere strømregningen. Pæren er designet for å kobles direkte til en standard 230V strømforsyning, noe som gjør den enkel å installere i hjemmet eller på kontoret.

Viktige data om produktet

Lysstyrke: 150 lumen
Spredning: 120 grader
Ra-verdi: 80-85

Med en lysstyrke på 150 lumen og en høy lysspredning på 120 grader, gir denne minipæren en jevn fordeling av lyset som lyser opp rommet på en effektiv måte. Den høye lyskvaliteten med en Ra-verdi på 80-85 sikrer naturlig lys som vakkert og genuint viser alle farger, og er tilstrekkelig for de aller fleste behov.

Pæren har kompakte dimensjoner på 50 x Ø23 mm, noe som gjør den ideell for bruk i mindre lamper eller spotlights. Med en kaldhvit fargetemperatur og en høy effektivitet, vil denne minipæren gi deg et klart og behagelig lys som passer godt til både hjemmebruk og profesjonelle miljøer.

Ta din belysning til neste nivå med denne 1,5 W minipæren fra Spectrum. Enten du trenger ekstra lys i stuen, kjøkkenet eller på kontoret, vil denne pæren gi deg den lyskvaliteten du trenger for å skape den rette atmosfæren. Velg en energieffektiv og pålitelig lyskilde som vil gi deg mange timer med godt lys og trivsel.

Om den skal brukes med sensor?: Les mere her.

Dokumenter og attester:
- Datablad

Mer informasjon

35,00 kr inkl. mva.

På lager.


Dataark

Lys
Lysstyrke150 lumens
Spredning120 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8017.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk1.5w
Spenning230V
EnergiklasseF (A-G)
Sensor kompatibelNei - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
SokkelE14
Høyde50 mm.
Diameter23 mm.