1W LED kronepære
G45, karbon filamenter, klart glas, E14

Når du søker etter en nøyaktig, kompakt, og energieffektiv løsning er 1W LED kronepære det perfekte valget.

Med sin liten fatning og høye lysstyrke på 100 lumen, gir den et behagelig lys med en RA-verdi på 80-85.

Pæren bruker kun 1W, som betyr at den vil spare strøm og redusere strømregningen betydelig sammenlignet med tradisjonelle pærer.

Dessuten er den utformet for å tåle høye temperaturer og støv, slik at den er ideell for en rekke innendørs applikasjoner.

Den har en bred vifte av farger, fra varm hvit til kald hvit, og lar deg velge den fargen som passer best til ditt miljø.

Med sin kompakte størrelse og høye lysstyrke har 1W LED kronepære utmerket seg som et godt alternativ til tradisjonelle lyskilder.

Den har lave driftsspesifikasjoner og er energi- og miljøvennlig, noe som gjør den til et perfekt valg for alle som ønsker en effektiv, kostnadseffektiv, og miljøvennlig belysning.1W LED kronepære, G45, karbon filamenter, klart glas, E14

Data om produktet: 1W kronepære med E14 liten fatning. Må kobles til 230V forsyning. Lysstyrke på 100 lumen og en høy lysspredning på 270 grader som gir en jevn fordeling av lyset. Høy lyskvalitet med en RA-verdi på 80-85. Det sikrer et naturlig lys som vakkert og genuint viser alle farger. Lyskvaliteten er tilstrekkelig for de aller fleste behov.

Fargetone på lyset: Finnes i varm hvit (2700K). Varm fargetone gir en behagelig og avslappende atmosfære hvor man kan nyte det varme lyset som bidrar til å skape en koselig atmosfære.

Dimensjoner: 79 x Ø45 mm.

Om den skal brukes med sensor?: Les mere her.

Mer informasjon

38,00 kr inkl. mva.

  • Varm
  • Ikke dimbar

På lager.


Dataark

Lys
Varm hvit lysfarge2700K
Nøytral hvit lysfarge4000K
DimbarNei
Lysstyrke100 lumens
Spredning270 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8017.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk1w
Spenning230V
EnergiklasseF (A-G)
Sensor kompatibelNei - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
SokkelE14
Høyde79 mm.
Diameter45 mm.