1W LED kronepære
G45, karbon filamenter, klart glas, E141W LED kronepære er et belysningsprodukt med en liten E14 fatning som krever en tilkobling til en 230V strømforsyning. Med en lysstyrke på 100 lumen og en bred lysspredning på 270 grader, gir denne pæren en jevn fordeling av lys i rommet.

Det som skiller denne kronepæren fra andre er den høye lyskvaliteten med en RA-verdi på 80-85. Dette betyr at lyset som produseres er naturlig og viser alle farger på en vakker og genuin måte. Uansett om du trenger belysning til hjemmet eller kontoret, vil denne pæren være tilstrekkelig for de aller fleste behov.

Når det gjelder fargetone, kan du velge mellom to alternativer: varm hvit (2700K) og nøytral hvit. Varm hvit fargetone skaper en behagelig og avslappende atmosfære, perfekt for å nyte det varme lyset og skape en koselig stemning. Nøytral hvit fargetone derimot, gir det ideelle og mest effektive arbeidsmiljøet. Lyset er uten blå eller gule toner, noe som gjør at opplyste motiver virker helt naturlige.

Når det gjelder størrelse, har denne kronepæren dimensjoner på 79 x Ø45 mm. Dette gjør den kompakt og enkel å plassere i ulike armaturer eller lamper.

Samlet sett er 1W LED kronepære et pålitelig og energieffektivt belysningsvalg. Med sin høye lyskvalitet, valgmuligheter for fargetone og kompakte størrelse, er denne pæren ideell for å skape den rette atmosfæren i ethvert rom.

Om den skal brukes med sensor?: Les mere her.

Mer informasjon

38,00 kr inkl. mva.

  • Varm
  • Nøytral
  • Ikke dimbar

På lager.


Dataark

Lys
Varm hvit lysfarge2700K
DimbarNei
Lysstyrke100 lumens
Spredning270 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8017.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk1w
Spenning230V
EnergiklasseF (A-G)
Sensor kompatibelNei - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
SokkelE14
Høyde79 mm.
Diameter45 mm.