1W LED kronepære
G45, karbon filamenter, mattert glas, E14

Kompakt størrelse som gjør den enkel å montere og plassere.

Det er en liten og kompakt løsning som passer perfekt i små rom og passasjer. Energieffektivitet Denne LED-pæren er klassifisert som A+, som er den beste energiklassen som gir deg de beste resultatene.

Dette betyr at denne pæren er langt mer energieffektiv enn tradisjonelle glødepærer, og gir opptil 90% energibesparelse.

Dette gir deg lavere strømutgifter og er miljøvennlig. Den 1W LED kronepæren fra er en innovativ og miljøvennlig løsning som tilbyr et naturlig lys med en RA-verdi på 80-85.

Den har en kompakt størrelse som gjør den enkel å montere og plassere, samtidig som den har høy lysstyrke og en høy lysspredning på 270 grader som gir en jevn fordeling av lyset.

Den har også en energieffektivitet som klassifiserer den som A+, som betyr at den gir opptil 90% energibesparelse, noe som resulterer i lavere strømutgifter og er miljøvennlig.

Den finnes i en varm hvit fargetone som skaper en behagelig og avslappende atmosfære, og er perfekt til bruk i små rom og passasjer.Data om produktet:

Lyskilde: 1W LED kronepære

Modell: G45

Lampebase: E14 (liten fatning)

Tilførselsspenning: 230V

Lysstyrke: 90 lumen

Lysspredning: 270 grader

Lyskvalitet: RA-verdi på 80-85

Fargetone: Varm hvit (2700K)

Dimensjoner: 79 x Ø45 mm

Denne 1W LED kronepæren er ideell for å skape en behagelig og avslappende atmosfære i ethvert rom. Med en E14 liten fatning kan den enkelt kobles til en 230V forsyning. Lampen har en lysstyrke på 90 lumen, noe som gir tilstrekkelig lys for de fleste behov.

En av hovedfordelene med denne kronepæren er dens høye lyskvalitet. Med en RA-verdi på 80-85 sikrer den en naturlig belysning som viser alle farger på en vakker og genuin måte. Dette gjør lampen egnet for en rekke formål, enten det er for lesebelysning, generell belysning eller stemningsbelysning.

Den varme hvite fargetonen på lyset (2700K) bidrar til å skape en koselig atmosfære. Dette gjør lampen perfekt for bruk i stuer, soverom eller andre rom hvor man ønsker å skape en avslappende og hyggelig atmosfære.

Kronepæren har en høy lysspredning på 270 grader, noe som sikrer en jevn fordeling av lyset i rommet. Dette bidrar til å eliminere mørke områder og sikrer at belysningen er jevn og behagelig i hele rommet.

Med dimensjoner på 79 x Ø45 mm er denne LED kronepæren kompakt og enkel å montere i ulike lamper og armaturer. Dens karbon-filament og matte glass-design gir den også et stilrent utseende.

Om den skal brukes med sensor?: Les mere her.

Mer informasjon

38,00 kr inkl. mva.

  • Varm
  • Ikke dimbar

På lager.


Dataark

Lys
Varm hvit lysfarge2700K
Nøytral hvit lysfarge4000K
DimbarNei
Lysstyrke90 lumens
Spredning270 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8017.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk1w
Spenning230V
EnergiklasseF (A-G)
Sensor kompatibelNei - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
SokkelE14
Høyde79 mm.
Diameter45 mm.