V-Tac 2W LED pære
Samsung LED chip, kjøleskapspære, E14

2W E14 ST25 LED pære med Samsung LED chip.V-Tac 2W LED pære er den perfekte erstatningen for den gamle 20W glødepæren med E14 liten fatning. Med en spenning på 230V kan den enkelt kobles til strømforsyningen og gi deg den lysstyrken du trenger. Med en lysstyrke på 180 lumen og en retningsbestemt spredning på 150 grader, vil du få et fokusert og klart lys som er ideelt for mange bruksområder.


En av de største fordelene med V-Tac 2W LED pære er dens høye lyskvalitet. Med en RA-verdi på 80-85, vil du få et naturlig og vakkert lys som viser alle farger på en genuin måte. Dette gjør at lyskvaliteten tilfredsstiller de fleste behov, og gir deg en behagelig belysning som vil gjøre ethvert rom til en hyggelig og komfortabel plass å være.


V-Tac 2W LED pære er utstyrt med Samsung LED chip og leveres med en produsent garanti på 5 år. Dette sikrer at produktet er av høyeste kvalitet, og at det vil gi deg en lang og sikker driftstid på opptil 30.000 timer, med minimal reduksjon i lysstyrke. Kombinert med en profesjonell og pålitelig driver og god kjøling, kan du forvente at produktet vil ha en lang levetid som vil spare deg for mye tid og penger på å bytte ut lyspærer.


V-Tac 2W LED pære er tilgjengelig i varm hvit (3000K) fargetone. Denne varme fargetonen gir en behagelig og avslappende atmosfære som vil bidra til å skape en koselig atmosfære i ethvert rom. Med dimensjoner på 59 x Ø25 mm, er denne lille pæren også enkel å installere og passer perfekt til små lamper og belysningsløsninger.


Alt i alt er V-Tac 2W LED pære et utmerket valg for alle som ønsker å oppgradere belysningen i hjemmet eller på kontoret. Med sin høye lyskvalitet, lang levetid og enkel installasjon, vil denne lille pæren gi deg den lysstyrken og atmosfæren du trenger, samtidig som den sparer deg for tid og penger på å bytte ut lyspærer.

Om den skal brukes med sensor?: Les mere her.

Dokumenter og attester:
- Lm-80
- Certificate Rohs
- Certificate Lvd
- Certificate Emc

Beregn besparelser

stk.
timer

watt
watt

Besparelser:
- kr / år
Inntjent på:
- dager
Basert på kWh-pris på 5 kr.

V-Tac Europas 3 største LED produsent

Mer informasjon

48,00 kr inkl. mva.

  • Varm
  • Ikke dimbar

Sendes innen 8-10 dager


Dataark

Lys
LysfargeVarm hvit
Varm hvit lysfarge3000K
DimbarNei
Lysstyrke180 lumens
Spredning150 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8030.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk2w
Erstatt20w
Spenning230V
SpenningsintervallAC: 220-240V
EnergiklasseF (A-G)
Sensor kompatibelNei - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
SokkelE14
Høyde59 mm.
Diameter25 mm.