V-Tac 3W LED pære
P45, E14

Fin liten E14 LED-pære som passer i nesten alle lamper på grunn av den lille størrelsen og slanke sokkelen.Denne V-Tac 3W LED pæren er en perfekt erstatning for 25W lyspærer. Med en E14 liten fatning kan den enkelt kobles til 230V forsyning. Med en lysstyrke på 250 lumen og en retningsbestemt spredning på 180 grader, er denne pæren ideell for de fleste belysningsbehov i hjemmet eller på kontoret.

En av de største fordelene med denne LED-pæren er dens høye lyskvalitet. Med en RA-verdi på 80-85, gir den et naturlig lys som viser alle farger på en vakker og genuin måte. Dette gjør den perfekt for å skape en koselig og avslappende atmosfære i hjemmet. Lyskvaliteten er tilstrekkelig for de aller fleste behov.

V-Tac 3W LED pæren finnes i en varm hvit fargetone på 2700K. Denne fargetonen gir en behagelig og avslappende atmosfære hvor man kan nyte det varme lyset som bidrar til å skape en koselig atmosfære. Det er perfekt for å bruke i stuen, soverommet eller på kjøkkenet.

Med dimensjoner på 78 x Ø45 mm, er denne LED-pæren kompakt og passer perfekt til de fleste lamper. Den har også en lang levetid og trenger ikke å byttes ut så ofte som tradisjonelle lyspærer.

Alt i alt er V-Tac 3W LED pæren en fantastisk løsning for å spare penger på strømregningen samtidig som man får en høy kvalitet på belysning. Med dens varme fargetone og høye lyskvalitet, er det enkelt å skape en koselig og avslappende atmosfære i ethvert rom.

Om den skal brukes med sensor?: Les mere her.

Beregn besparelser

stk.
timer

watt
watt

Besparelser:
- kr / år
Inntjent på:
- dager
Basert på kWh-pris på 5 kr.

V-Tac Europas 3 største LED produsent

Mer informasjon

24,00 kr inkl. mva.

  • Varm
  • Ikke dimbar

På lager.


Dataark

Lys
Varm hvit lysfarge2700K
Lysstyrke250 lumens
Spredning180 grader
RA>= 80
Forbruk og spenning
Forbruk3w
Erstatt25w
Spenning230V
SpenningsintervallAC: 220-240V,50Hz
EnergiklasseG (A-G)
Sensor kompatibelNei - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
SokkelE14
Høyde78 mm.
Diameter45 mm.