V-Tac 9W LED pære
Samsung LED chip, A58, E14

Fin liten E14 LED-pære med Samsung Chip, som passer i nesten alle lamper på grunn av den lille størrelsenData om produktet:

Denne V-Tac 9W LED-pæren er utstyrt med en Samsung LED-chip og har en E14-liten fatning. Med sin kraftige 9 watt er den i stand til å erstatte en vanlig 60W-pære. For å fungere, må den kobles til en 230V strømkilde.

Lysstyrke og spredning:

Med en lysstyrke på 806 lumen kan denne LED-pæren lyse opp rommet ditt på en effektiv måte. Den har også en lysfordeling på 200 grader, som sikrer jevn spredning av lyset. Dette gir en jevn og behagelig belysning i hele rommet. Pæren har en høy kvalitetsfargegjengivelse (RA-verdi) på 80-85, noe som betyr at den viser farger naturtro og vakkert.

Pålidelig kvalitet:

Denne pæren er produsert med høykvalitets Samsung LED-chip, noe som sikrer en pålitelig belysning. Produsenten gir også en 5 års garanti på produktet. Med en forventet levetid på opptil 30.000 timer kan denne pæren gi langvarig og pålitelig bruk, med minimal reduksjon i lysstyrken over tid. Produkten har en pålitelig drivere og kjøling, og er designet for å vare i lang tid.

Fargetone på lyset:

Denne V-Tac LED-pæren kommer i en varm hvit fargetone på 3000K. Denne fargetonen skaper en behagelig og avslappende atmosfære i rommet. Det varme lyset bidrar til å skape en koselig atmosfære, perfekt for å nyte avslappende stunder.

Dimensjoner og IP-klassifisering:

Pærens dimensjoner er 112 x Ø58 mm, noe som gjør den kompakt og enkel å installere i forskjellige armaturer. Den har en IP20-klassifisering, som betyr at den ikke er vanntett og kan bare brukes innendørs.

Om den skal brukes med sensor?: Les mere her.

Dokumenter og attester:
- Lm-80
- RoHS CE sertifikat
- LVD CE sertifikat
- EMC CE sertifikat

V-Tac Europas 3 største LED produsent

Mer informasjon

49,00 kr inkl. mva.

  • Varm
  • Ikke dimbar

På lager.


Dataark

Lys
Varm hvit lysfarge3000K
DimbarNei
Lysstyrke806 lumens
Spredning200 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8030.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk9w
Erstatt60w
Spenning230V
Spenningsintervall220-240V,50Hz
EnergiklasseF (A-G)
Sensor kompatibelNei - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
SokkelE14
Høyde112 mm.
Diameter58 mm.