V-Tac 5,5W LED mignon pære
Samsung LED chip, E14

E14 LED-mignonpære med Samsung Chip, kulltråd og mattert glass.

Gir et utseende som en tradisjonell mignonpære med mattert glass.Datablad - V-Tac 5,5W LED mignon pære med Samsung LED chip, E14

Erstattning for 40W: Denne 5,5W LED Mignon pæren er designet for å erstatte tradisjonelle 40W pærer. Med sin lave effektforbruk kan du redusere energiforbruket ditt betydelig uten å miste lysstyrke.

Enkel tilkobling: Pæren har en E14 liten fatning som er kompatibel med de fleste lamper og armaturer. Den må kobles til en 230V strømkilde for å fungere.

Høy lysspredning: Med en lysstyrke på 470 lumen og en bred lysspredning på 200 grader, gir denne pæren et jevnt og godt fordelt lys i rommet. Du trenger ikke bekymre deg for mørke områder eller skarpe overganger.

Høy lyskvalitet: Pæren har en RA-verdi på 80-85, som betyr at den gjengir farger mer realistisk og naturlig. Uansett om det er i et hjem eller på et kontor, vil du oppleve en behagelig og ærlig belysning med dette produktet.

Samsung LED chip: Pæren er utstyrt med en Samsung LED chip som er kjent for sin høye kvalitet og pålitelighet. Du kan være trygg på at denne pæren vil gi deg optimal yteevne og lang levetid.

Lang levetid: Ved å bruke LED av høyeste kvalitet, kan du forvente at pæren har en levetid på opptil 30.000 timer. Med minimal reduksjon i lysstyrke over tid og en pålitelig driver og god kjøling, vil den vare lenge uten behov for hyppig bytte.

To fargetoner: Du kan velge mellom to fargetoner for å passe dine behov og preferanser. Varm hvit (3000K) gir en avslappende og koselig atmosfære, perfekt for avslapning og hygge. Nøytral hvit (4000K) gir et naturlig og effektivt arbeidsmiljø uten overtoner.

Dimensjoner: Pæren har en størrelse på 100 x Ø37 mm, som gjør den enkel å integrere i ulike armaturer og lamper.

Med V-Tac 5,5W LED mignon pære med Samsung LED chip, E14 kan du forvente en energieffektiv og pålitelig lyskilde som gir deg optimal belysning i lang tid.

Om den skal brukes med sensor?: Les mere her.

Dokumenter og attester:
- Lm-80
- TÜV-sertifikat
- RoHS CE sertifikat
- LVD CE sertifikat
- EMC CE sertifikat

V-Tac Europas 3 største LED produsent

Mer informasjon

29,00 kr inkl. mva.

  • Varm
  • Nøytral
  • Ikke dimbar

På lager.


Dataark

Lys
Varm hvit lysfarge3000K
Nøytral hvit lysfarge4000K
DimbarNei
Lysstyrke470 lumens
Spredning200 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8030.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk5,5w
Erstatt40w
Spenning230V
Spenningsintervall220-240V,50Hz
EnergiklasseG (A-G)
Sensor kompatibelNei - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
SokkelE14
Høyde100 mm.
Diameter37 mm.
MaterialePVC