73-93cm akvarie armatur
20W LED, hvit/blå, justerbar

Aqua-slide.73cm20w

20W LED akvarie belysning.

Gir naturlig utseende på akvarium, samt forsterker farger på fiskene dine.

Lyset består av 7000K hvit lys + blåt lys (460 nm) for at stimulere planteveksten.
 Denne akvarie armaturen er perfekt for å gi fisken din den beste belysningen den trenger. Med en effekt på 20W er den kraftig nok til å lyse opp selv de største akvariene. Armaturen må kobles til en 230V forsyning, noe som gjør det enkelt å montere den på ønsket sted.

Med en lysstyrke på 1600 lumen og en høy lysspredning på 120 grader, gir denne armaturen en jevn fordeling av lyset, noe som er viktig for å gi fisken din det beste miljøet. Ved å bruke LED av høyeste kvalitet sikrer man en lang og sikker drift opp til 50.000 timer, og med minimal reduksjon i lysstyrke. Dette betyr at du kan være trygg på at armaturen vil gi fisken din den beste belysningen i lang tid fremover.

Armaturen er utstyrt med en profesjonell og pålitelig driver som gir god kjøling, noe som gjør at produktet kan forventes å ha en lang levetid. Med en IP44-sertifisering tåler armaturen fuktig luft og vannsprut på fronten, noe som er en viktig egenskap i et akvarium.

Produktet har også en integrert lyskilde, noe som gjør det enkelt å montere og bruke. Med denne akvarie armaturen kan du være sikker på at fisken din vil ha den beste belysningen for å trives og vokse på best mulig måte.

Om den skal brukes med sensor?: Les mere her.

Mer informasjon

749,00 kr inkl. mva.

På lager.


Dataark

Lys
LysfargeHvit/blå
DimbarNei
Lysstyrke1600 lumens
Spredning120 grader
Forventet levetid L8050.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk20w
Spenning230V
EnergiklasseF (A-G)
Sensor kompatibelNei - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner