37 cm akvarie armatur
4W LED, hvit/blå, med sugekopper, IP67

Aqua-tube.37cm.4W

37 cm LED akvarie belysning 4W.

Gir naturlig utseende på akvarum, samt forsterker farger på fiskene dine.37 cm akvarie armatur, 4W LED, hvit/blå, med sugekopper, IP67

Denne 37 cm akvarie armaturen er utstyrt med kraftfulle 4W LED-lys som gir en lysstyrke på 240 lumen. Armaturen har en høy lysspredning på hele 180 grader, noe som gir en jevn fordeling av lyset i akvariet ditt.

Armaturen må kobles til en 230V strømforsyning for å fungere optimalt. Ved å bruke LED av høyeste kvalitet, sikrer man også at produktet har en lang og sikker driftstid på opptil 50 000 timer. I tillegg vil du merke minimal reduksjon i lysstyrken over tid.

Produktet er IP67-klassifisert, noe som betyr at det er vannbestandig. Du kan trygt bruke det i akvariet ditt, men det kan ikke være nedsenket under vann i lengre tid.

Armaturen leveres med sugekopper som gjør installasjonen både enkel og sikker. Du kan enkelt feste armaturen på akvarieglasset uten behov for ekstra verktøy.

En annen fordel med dette produktet er at det har en integrert lyskilde. Dette betyr at det ikke er behov for å kjøpe separate lysrør eller pærer. Du har alt du trenger i én enhet.

Den hvit/blå fargetonen gir en flott effekt i akvariet. Du kan skape en behagelig og naturlig belysning som fremhever fiskene og plantene dine.

Med en profesjonell og pålitelig driver, god kjøling og høykvalitets LED, kan du forvente at dette produktet har en lang levetid og gir stabilt og pålitelig lys til ditt akvarium.

Om den skal brukes med sensor?: Les mere her.

Mer informasjon

206,00 kr inkl. mva.

På lager.


Dataark

Lys
LysfargeHvit/blå
DimbarNei
Lysstyrke240 lumens
Spredning180 grader
Forventet levetid L8050.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk4w
Spenning230V
EnergiklasseG (A-G)
Sensor kompatibelNei - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner