37 cm akvarie armatur
4W LED, hvit/blå, med sugekopper, IP67

Aqua-tube.37cm.4W

37 cm LED akvarie belysning 4W.

Gir naturlig utseende på akvarum, samt forsterker farger på fiskene dine.37 cm akvarie armatur, 4W LED, hvit/blå, med sugekopper, IP68

Denne akvariearmaturen er designet for å gi et effektivt og attraktivt lys til akvarier. Med en effekt på 4W og en lysstyrke på 240 lumen, vil den lyse opp akvariet og skape en behagelig atmosfære for både fisk og planter. Armaturen er utstyrt med sugekopper, slik at den enkelt kan monteres på kanten av akvariet. Dette gjør det enkelt å justere lysretningen etter behov.

Produktet må kobles til en 230V strømforsyning for å fungere, og det gir en høy lysspredning på 180 grader. Dette sikrer en jevn fordeling av lyset i akvariet, slik at alle områder blir godt opplyst. Ved å bruke LED av høyeste kvalitet, kan produktet forventes å ha en lang levetid på opptil 50 000 timer, med minimal reduksjon i lysstyrke over tid.

Armaturen er vanntett med en IP68-klassifisering, noe som betyr at den kan være under vann opp til en meters dybde. Dette gjør den ideell for bruk i akvarier, hvor den kan sikre et stabilt og pålitelig lysforhold selv under vann.

Den har også en integrert lyskilde, slik at du ikke trenger å kjøpe og bytte ut lyspærer. Denne funksjonen gjør den enkel å bruke og vedlikeholde.

Samlet sett, med sin effektive belysning, pålitelige drift og vanntette design, er denne armaturen et godt valg for alle akvarieentusiaster som ønsker å gi sine fisk og planter et godt lysmiljø.

Om den skal brukes med sensor?: Les mere her.

Mer informasjon

215,00 kr inkl. mva.

På lager.


Dataark

Lys
LysfargeHvit/blå
DimbarNei
Lysstyrke240 lumens
Spredning180 grader
Forventet levetid L8050.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk4w
Spenning230V
EnergiklasseG (A-G)
Sensor kompatibelNei - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner