71 cm RGB akvarie armatur
8W LED, med sugekoppper, IP67

Aqua-tube.RGB.71cm.8W

71 cm RGB LED akvarie belysning 8W.

RGB med 16 farger.

CR2025 knappebatteri for fjernkontrollen følger ikke med.Produktbeskrivelse

Denne 71 cm RGB akvarie armaturen er perfekt for å lyse opp akvariet ditt med fargerike og stemningsfulle lys. Med en effekt på 8W gir den tilstrekkelig lysstyrke for å skape en vakker atmosfære i akvariet.

Armaturen må kobles til en 230V forsyning for å fungere optimalt. Med en lysstyrke på 480 lumen og en bred lysspredning på 180 grader, vil lyset jevnt fordele seg i akvariet og skape en behagelig belysning for både planter og fisk.

Ved å bruke LED av høyeste kvalitet, kan du være trygg på en lang og pålitelig driftstid på opptil 50 000 timer, med minimal reduksjon i lysstyrken over tid. Produktet er også utstyrt med en profesjonell og pålitelig driver samt god kjøling, noe som sikrer at produktet har en lang levetid.

Denne armaturen er IP68 klassifisert, noe som betyr at den er vanntett og kan være under vann opp til 1 meters dybde. Dette gjør den perfekt egnet for bruk i akvarier.

Produktet leveres med en integrert lyskilde, og er dermed klart til bruk rett ut av esken. Sett den enkelt på plass ved hjelp av de medfølgende sugekoppene, og nyt et fargerikt og stemningsfullt akvarium.

Om den skal brukes med sensor?: Les mere her.

Populære tilleggskjøp:
- CR2025 5-pak AgfaPhoto knappebatteri - Lithium, 3V

Mer informasjon

438,00 kr inkl. mva.

På lager.


Dataark

Lys
LysfargeRGB
DimbarNei
Lysstyrke480 lumens
Spredning180 grader
Forventet levetid L8050.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk8w
Spenning230V
EnergiklasseG (A-G)
Sensor kompatibelNei - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner