V-Tac 12W LED hage lampe
Svart, med spyd, IP65, 230V

Nydelig svart 12W LED hagelampe med spyd.


Tilbyr vakker belysning langs innkjørsler, hagestier, parkområder, etc.


Materiale: Pulverlakkert aluminium.V-Tac 12W LED hage lampe er en fantastisk måte å lyse opp utendørsområdene dine på. Denne lampeen er en ideell erstatning for en 60W lyspære, og bruker kun 12W med strøm, noe som gjør den energieffektiv og kostnadseffektiv. Denne lampen må kobles til en 230V strømforsyning, så den er ideell for permanent installasjon i hagen eller utendørsområder.

Med en lysstyrke på 720 lumen og en fokusert lysstråle på 30 grader, gir denne lampen et kontrollert lys og sikrer at områdene som trenger å bli opplyst, blir opplyst på en jevn og effektiv måte. Med en høy lyskvalitet på en RA-verdi på 80-85, gir denne lampen et naturlig og vakkert lys som viser alle farger på en genuin måte. Lyskvaliteten er tilstrekkelig for de aller fleste behov, og gjør det enkelt å se hva som skjer i områdene som er opplyst.

Når det gjelder fargetone på lyset, er denne lampen tilgjengelig i nøytral hvit (4000K). Denne nøytrale fargetonen gir det perfekte og mest effektive arbeidsmiljøet, og lyset er uten blå eller gule toner, slik at opplyste motiver virker helt naturlige. Dette gjør lampen ideell for områder der det kreves klart og tydelig lys, som for eksempel ved inngangspartier eller parkeringsplasser.

Med dimensjoner på 255 x Ø73 mm er denne lampen ideell for de fleste utendørsområdene. Den har en IP65-klassifisering, noe som betyr at den kan brukes utendørs og tåler vannsprut og regn. Med en integrert lyskilde er det enkelt å installere og bruke denne lampen, og den vil gi deg mange år med pålitelig og effektiv belysning.

V-Tac 12W LED hage lampe er den ideelle løsningen for å lyse opp utendørsområdene dine på en kostnadseffektiv og energieffektiv måte. Med høy kvalitet, naturlig lys og enkel installasjon, vil denne lampen gi deg det perfekte arbeidsmiljøet og sikre at områdene som trenger å bli opplyst, blir opplyst på en jevn og effektiv måte.


Populære tilleggskjøp:
- V-Tac svart rund koblingsboks - Til å montere ledninger, IP68 vanntett
- V-Tac svart rund T-koblingsboks - Til å montere ledninger, IP68 vanntett


Dokumenter og attester:
- Instruction Manual
- Certificate Rohs
- Certificate Lvd
- Certificate Emc

V-Tac Europas 3 største LED produsent

Mer informasjon

416,00 kr inkl. mva.

  • Nøytral
  • Ikke dimbar
  • Svart
  • Grå

På lager.


Dataark

Lys
Varm hvit lysfarge3000K
Nøytral hvit lysfarge4000K
DimbarNei
Lysstyrke720 lumens
Spredning30 grader
RA>= 80
Forbruk og spenning
Forbruk12w
Erstatt60w
Spenning230V
SpenningsintervallAC: 100-240V
EnergiklasseG (A-G)
Sensor kompatibelJa - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
Høyde255 mm.
Diameter73 mm.
MaterialeAluminium