92 cm RGB akvarie armatur
9W LED, med sugekoppper, IP67

Aqua-tube.RGB.92cm.9W

92 cm RGB LED akvarie belysning 9W.

RGB med 16 farger.
CR2025 knappebatteri for fjernkontrollen følger ikke med.Effektivt 92 cm RGB akvarie armatur med sugekoppper og høykvalitets LED

Dette 92 cm lange akvarie armaturet er spesialdesignet for å gi et fortryllende og fargerikt lys til ditt akvarium. Med en effekt på 9W vil det gi nok lys til å skape en vakker og levende atmosfære for dine akvarievenner.

Armaturet må kobles til en 230V strømforsyning for å kunne brukes. Dette sikrer en stabil og pålitelig drift, slik at du kan nyte det flotte lyset uten bekymringer.

Med en lysstyrke på 540 lumen og en høy lysspredning på 180 grader, vil lyset bli jevnt fordelt og skape en imponerende visuell opplevelse i akvariet. Du vil kunne se alle detaljer og farger i akvariet ditt med stor klarhet.

Denne armaturen er utstyrt med LED av høyeste kvalitet, noe som sikrer en lang levetid på opptil 50 000 timer. Dette betyr at du kan nyte det vakre lyset i lang tid, uten behov for hyppig utskifting av lyskilden. I tillegg vil du oppleve minimal reduksjon i lysstyrken over tid, noe som gir konstant imponerende lys i akvariet.

For å sikre en stabil drift og forhindre overoppheting er armaturen utstyrt med en profesjonell og pålitelig driver, samt god kjøling. Dette bidrar til å forlenge levetiden til produktet og sikrer at det vil fungere problemfritt i lang tid.

Med sin IP68-klassifisering er denne armaturen vanntett og kan dykkes ned til en dybde på 1 meter. Dette gjør den ideell for bruk i akvarier og gir deg muligheten til å skape en unik og fargerik undervannsverden til dine akvariefisk. Du kan være trygg på at denne armaturen vil tåle fuktighet og vann uten å miste sin funksjonalitet.

Armaturen kommer med en integrert lyskilde, noe som gjør det enkelt å ta i bruk. Du trenger ikke å kjøpe ekstra lyskilder, alt du trenger er inkludert i dette praktiske produktet.

Om den skal brukes med sensor?: Les mere her.

Populære tilleggskjøp:
- CR2025 5-pak AgfaPhoto knappebatteri - Lithium, 3V

Mer informasjon

525,00 kr inkl. mva.

På lager.


Dataark

Lys
LysfargeRGB
DimbarNei
Lysstyrke540 lumens
Spredning180 grader
Forventet levetid L8050.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk9w
Spenning230V
EnergiklasseG (A-G)
Sensor kompatibelNei - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner