48 cm RGB akvarie armatur
5W LED, med sugekopper, IP67

Aqua-tube.RGB.48cm.5W

48 cm RGB LED akvarie belysning 5W.

RGB med 16 farger.
CR2025 knappebatteri for fjernkontrollen følger ikke med.Data om produktet:

Denne 48 cm RGB akvarie armaturen er designet med en kraftig 5W LED-lys som gir et imponerende lysutbytte. Armaturen må kobles til en 230V strømkilde for å fungere.

Med en lysstyrke på 300 lumen og en lysvinkel på 180 grader, vil dette produktet spre lyset jevnt og effektivt i akvariet. Dette gir en behagelig belysning for fisk og planter.

For å sikre at lyskilden har lang levetid, er det brukt LED av høyeste kvalitet i denne armaturen. Dette bidrar til en minimal reduksjon i lysstyrken over tid, samtidig som det forventes en driftstid på opptil 50.000 timer. Produktet er også utstyrt med en pålitelig driver og god kjøling, slik at det kan forventes å vare lenge.

En annen viktig funksjon ved denne armaturen er dens vanntetthet. Med en IP68-klassifisering kan den være under vann i opptil 1 meters dybde. Dette gjør den ideell for bruk i akvarier og andre vannmiljøer.

En praktisk funksjon ved denne armaturen er at den har sugekopper, som gjør det enkelt å feste den til akvarieglasset. Dette gir mulighet for fleksibel plassering og justering av lyset.

Dette produktet kommer med en integrert lyskilde, noe som betyr at det ikke er nødvendig med ekstra pærer eller lysrør. Det er enkelt å installere og bruke, og gir et strålende lys til ditt akvarium.

Om den skal brukes med sensor?: Les mere her.

Populære tilleggskjøp:
- CR2025 5-pak AgfaPhoto knappebatteri - Lithium, 3V

Mer informasjon

325,00 kr inkl. mva.

På lager.


Dataark

Lys
LysfargeRGB
DimbarNei
Lysstyrke300 lumens
Spredning180 grader
Forventet levetid L8050.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk5w
Spenning230V
EnergiklasseG (A-G)
Sensor kompatibelNei - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner