112 cm akvarie armatur
11W LED, hvit/blå, med sugekopper, IP67

Aqua-tube.112cm.11w

112 cm LED akvarie belysning 11W.

Gir naturlig utseende på akvarum, samt forsterker farger på fiskene dine.112 cm akvarie armatur, 11W LED, hvit/blå, med sugekopper, IP68

Denne akvariearmaturen har en lengde på 112 cm og har en effekt på 11W. Den må kobles til en 230V strømforsyning for å fungere. Med sin lysstyrke på 660 lumen og en høy lysspredning på 180 grader, gir den en jevn fordeling av lyset i akvariet.

Armaturen bruker LED av høyeste kvalitet, noe som sikrer en lang og pålitelig driftstid på opptil 50.000 timer. Med minimal reduksjon i lysstyrke over tid, kan du være trygg på at dette produktet vil vare lenge. Den kommer også med en profesjonell og pålitelig driver, samt god kjøling for å opprettholde en stabil ytelse.

Med sin IP68-klassifisering er denne armaturen vanntett og tåler å være under vann i opptil 1 meters dybde. Dette gjør den ideell for bruk i akvarier og andre fuktige miljøer. Armaturen leveres med sugekopper som gjør det enkelt å feste den til akvariet.

Armaturen har også en integrert lyskilde, noe som gjør den enkel å installere og bruke. Den gir et estetisk tiltalende hvitt og blått lys som vil forbedre synligheten og fargene i akvariet ditt.

Enten du har et lite eller stort akvarium, vil denne 112 cm akvarie armaturen med 11W LED og hvit/blått lys være et pålitelig valg. Med sin lang levetid og vanntette egenskaper vil den gi deg mange timer med glede og vakre lysforhold for dine akvariebeboere.

Om den skal brukes med sensor?: Les mere her.

Mer informasjon

511,00 kr inkl. mva.

På lager.


Dataark

Lys
LysfargeHvit/blå
DimbarNei
Lysstyrke660 lumens
Spredning180 grader
Forventet levetid L8050.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk11w
Spenning230V
EnergiklasseG (A-G)
Sensor kompatibelNei - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner