28 cm RGB akvarie armatur
3W LED, med sugekoppper, IP67

Aqua-tube.RGB.28cm.3W

28 cm RGB LED akvarie belysning 3W.

RGB med 16 farger.
CR2025 knappebatteri for fjernkontrollen følger ikke med.



RGB Akvarie Armatur - 28 cm

Berik akvariet ditt med den fantastiske RGB akvarie armaturen som gir en spektakulær og fargerik belysning under vann. Denne armaturen er designet for å forbedre både synligheten og utseendet på akvariet ditt, samtidig som det bøter på behovet for god lysfordeling.

  • Effekt: 3W
  • Lysstyrke: 180 lumen
  • Lysspredning: 180 grader
  • Vanntett: IP68, kan plasseres opptil 1 meter under vann
  • Driftstid: Opp til 50.000 timer

Med en høy lysspredning på 180 grader, sikrer denne armaturen en jevn fordeling av lyset, noe som fremhever de naturlige fargene på plantene og fisken i akvariet ditt. Lysstyrken på 180 lumen gir et klart og kraftig lysbilde, perfekt for undervannslivets behov.

Armaturen krever tilkobling til 230V forsyning og bruker en integrert lyskilde av høyeste LED kvalitet. Dette sikrer en lang og pålitelig drift med minimal reduksjon i lysstyrken over tid. En lang levetid på opptil 50.000 timer betyr at du kan nyte denne belysningen år etter år uten bekymring.

Den medfølgende profesjonelle og pålitelige driveren sørger for effektiv kjøling og stabil drift av lyskilden. Dette forlenger produktets levetid og opprettholder jevn kvalitet på belysningen.

Med IP68 beskyttelse, er denne armaturen helt vanntett og kan trygt plasseres under vann, opptil 1 meter dyp. Dette gir deg en unik mulighet til å lyse opp forskjellige deler av akvarielandskapet ditt direkte fra innsiden.

Monteringen av armaturen er enkel, takket være de inkluderte sugekoppene, som sikrer rask og trygg festing på akvarieveggene uten behov for kompliserte verktøy.

Gi akvariet ditt den oppgraderingen det fortjener med denne lyssterke, energieffektive og vanntette løsningen. Opplev forskjellen i belysning og tillat det vakre i undervannsverdenen å komme til sin rett.

Om den skal brukes med sensor?: Les mere her.

Populære tilleggskjøp:
- CR2025 5-pak AgfaPhoto knappebatteri - Lithium, 3V

Mer informasjon

253,00 kr inkl. mva.

På lager.


Dataark

Lys
LysfargeRGB
DimbarNei
Lysstyrke180 lumens
Spredning180 grader
Forventet levetid L8050.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk3w
Spenning230V
EnergiklasseG (A-G)
Sensor kompatibelNei - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner