28 cm RGB akvarie armatur
3W LED, med sugekoppper, IP67

Aqua-tube.RGB.28cm.3W

28 cm RGB LED akvarie belysning 3W.

RGB med 16 farger.
CR2025 knappebatteri for fjernkontrollen følger ikke med.Produktnavn: 28 cm RGB akvarie armatur, 3W LED, med sugekoppper, IP68

Data om produktet:

  • Effekt: 3W.
  • Må kobles til 230V forsyning.
  • Lysstyrke på 180 lumen med en høy lysspredning på 180 grader, som gir en jevn fordeling av lyset.
  • Ved å bruke LED av høyeste kvalitet, sikrer man en lang og sikker drift opp til 50.000 timer, med minimal reduksjon i lysstyrke.
  • Kombinert med en profesjonell og pålitelig driver og god kjøling, kan produktet forventes å ha en lang levetid.
  • IP68 - Vanntett og kan være under vann opp til 1 meters dybde.
  • Med integrert lyskilde.

Dette 28 cm RGB akvarie armaturet med 3W LED er spesielt designet for å gi et vakkert og lysende miljø til akvarier. Med sugekoppene kan den enkelt festes til akvariets vegg eller andre egnede overflater.

Med en effekt på 3W gir denne armaturen en lysstyrke på 180 lumen. Den høye lysspredningen på 180 grader sikrer en jevn fordeling av lyset, slik at hele akvariet blir opplyst.

LED-lyskilden av høyeste kvalitet sikrer en lang og pålitelig drift opp til 50.000 timer. I tillegg reduseres ikke lysstyrken betydelig over tid. Dette betyr at du kan nyte godt av det lyse og vibrante lyset i akvariet ditt i lang tid.

Produktet er utstyrt med en profesjonell og pålitelig driver, som sikrer optimal ytelse og pålitelighet. I tillegg er det også godt kjølesystem for å unngå overoppheting og forlengelse av produktets levetid.

Med IP68-sertifisering er dette armaturet vanntett og kan holdes under vann på opptil 1 meters dybde. Dette gjør det ideelt for både ferskvanns- og saltvannsakvarier.

Dette produktet leveres med en integrert lyskilde, noe som gjør det enkelt og praktisk å bruke. Du trenger ikke bekymre deg for å bytte lyskilde regelmessig, da den er inkludert og vil vare lenge.

Om den skal brukes med sensor?: Les mere her.

Populære tilleggskjøp:
- CR2025 5-pak AgfaPhoto knappebatteri - Lithium, 3V

Mer informasjon

253,00 kr inkl. mva.

På lager.


Dataark

Lys
LysfargeRGB
DimbarNei
Lysstyrke180 lumens
Spredning180 grader
Forventet levetid L8050.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk3w
Spenning230V
EnergiklasseG (A-G)
Sensor kompatibelNei - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner