LEDlife TRI3 LED spotpære
3W, dimbar, 12V, MR16 / GU5.3

LED-chip produsent: Epistar

Passer MR16 hylle og tak spotlight / downlight.

Med aluminiums varmeavleder som sikrer god varmefordeling.

Spenning: 12V AC / DC.

Høyde uten ben: 43mm

Høyde inkl. Ben: 53 mmData om produktet:

LEDlife TRI3 LED spotpære er en energieffektiv og dimbar LED-pære med en effekt på 3W som er designet for å erstatte tradisjonelle 40W lyspærer med MR16 / GU5.3 fatning. Ved å bruke denne LED-pæren kan du oppnå betydelige strømbesparelser uten å gå på kompromiss med lyskvaliteten.

Pæren krever en 12V forsyning for å fungere, noe som gjør den egnet for bruk i styrte belysningssystemer eller med en passende transformator.

Med en lysstyrke på 255 lumen produserer LEDlife TRI3 en kraftig og fokusert belysning med en strålevinkel på 45 grader. Dette sikrer et kontrollert lys som kan rettes mot de ønskede områdene i rommet.

Det unike med LEDlife TRI3 er at den er dimbar. Dette gir deg muligheten til å justere lysstyrken etter behov og skape forskjellige stemninger i rommet.

Takket være bruk av LED-chip av høyeste kvalitet, kan du forvente at LEDlife TRI3 har en lang og sikker driftstid på opptil 50.000 timer uten vesentlig reduksjon i lysstyrken. Produktet er også utstyrt med en profesjonell og pålitelig driver som sikrer optimal ytelse og en lang levetid.

Fargetone på lyset:

LEDlife TRI3 LED spotpære er tilgjengelig i en varm hvit fargetone (2800K). Denne fargetonen gir en behagelig og avslappende atmosfære, perfekt for å skape en koselig stemning i hjemmet eller på kontoret.

Dimensjoner:

LEDlife TRI3 LED spotpære har følgende dimensjoner: 53 x Ø50 mm. Disse kompakte dimensjonene gjør pæren enkel å installere og passer godt inn i ulike typer belysningsarmaturer og spotter.

Om den skal brukes med sensor?: Les mere her.

Mer informasjon

85,00 kr inkl. mva.

76,50 kr  ved kjøp av 10+

  • Varm

På lager.


Dataark

Lys
Varm hvit lysfarge2800K
DimbarJa
Lysstyrke255 lumens
Spredning45 grader
Forventet levetid L8050.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk3w
Erstatt40w
Spenning12V
EnergiklasseF (A-G)
Sensor kompatibelNei - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
SokkelMR16
Høyde53 mm.
Diameter50 mm.