LEDlife TRI3 LED spotpære
3W, dimbar, 12V, MR16 / GU5.3

LED-chip produsent: Epistar

Passer MR16 hylle og tak spotlight / downlight.

Med aluminiums varmeavleder som sikrer god varmefordeling.

Spenning: 12V AC / DC.

Høyde uten ben: 43mm

Høyde inkl. Ben: 53 mmLEDlife TRI3 LED spotpære er en innovativ og miljøvennlig løsning som erstatter tradisjonelle 40W pærer. Med en effekt på kun 3W og MR16 / GU5.3 fatning, vil denne LED-pæren gi deg samme lysstyrke som en 40W pære, men med langt mindre energiforbruk. For å sikre optimal ytelse og drift, må LED-pæren kobles til en 12V forsyning.


Med en lysstyrke på 255 lumen og en fokusert lysstråle på 45 grader, vil LEDlife TRI3 LED spotpære gi deg en kontrollert og presis belysning. Pæren kan også dimmes, slik at du kan justere lysstyrken etter behov. Dette gjør den ideell for både hjemmebruk og profesjonelle miljøer, som butikker, hoteller og kontorer.


LEDlife TRI3 LED spotpære bruker LED av høyeste kvalitet, noe som sikrer en lang og pålitelig driftstid på opptil 50.000 timer. Med minimal reduksjon i lysstyrke over tid, vil LED-pæren gi deg en jevn og konstant belysning. I tillegg har produktet en profesjonell og pålitelig driver, samt god kjøling, som ytterligere bidrar til å forlenge levetiden.


Varm hvit (2800K) er den tilgjengelige fargetonen på lyset, som gir en behagelig og avslappende atmosfære. Den varme fargetonen bidrar til å skape en koselig atmosfære, perfekt for avslapning og hygge.


LEDlife TRI3 LED spotpære har en kompakt størrelse på 53 x Ø50 mm, og vil passe perfekt inn i de fleste lamper og armaturer. Den er også enkel å installere og bruke, og vil gi deg en pålitelig og energieffektiv løsning for belysning i hjemmet eller på jobben.

Om den skal brukes med sensor?: Les mere her.

Mer informasjon

85,00 kr inkl. mva.

76,50 kr  ved kjøp av 10+

  • Varm

På lager.


Dataark

Lys
Varm hvit lysfarge2800K
DimbarJa
Lysstyrke255 lumens
Spredning45 grader
Forventet levetid L8050.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk3w
Erstatt40w
Spenning12V
EnergiklasseF (A-G)
Sensor kompatibelNei - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
SokkelMR16
Høyde53 mm.
Diameter50 mm.