57 cm RGB akvarie armatur
6W LED, med sugekoppper, IP67

Aqua-tube.RGB.57cm.6W

57 cm RGB LED akvarie belysning 6W.

RGB med 16 farger.
CR2025 knappebatteri for fjernkontrollen følger ikke med.RGB Akvarie Armatur med 57 cm lengde, 6W LED og sugekopper - Produktbeskrivelse

Denne RGB akvarie armaturen er designet for å gi et spektakulært lys til ditt akvarium. Med sine 57 cm i lengde og 6W LED-effekt, gir den en imponerende lysstyrke på 360 lumen. Armaturen er enkel å installere med sugekopper som kan festes på akvariet eller annet glatt overflate.

Produktet må kobles til en 230V strømforsyning for å fungere. Dette sikrer en stabil og pålitelig drift. Ved å bruke LED-lys av høyeste kvalitet sikrer man en lang levetid på opptil 50.000 timer. LED-lampene har minimal reduksjon i lysstyrke over tid, noe som gir en vedvarende høy kvalitet på lysutgangen.

Med en lysfordeling på 180 grader, sikrer armaturen en jevn og balansert lysspredning i akvariet. Dette skaper en behagelig og livlig atmosfære for fisken og andre akvariedyr.

Produktet er også IP68-klassifisert, noe som betyr at det er vanntett og kan være under vann opp til 1 meters dybde. Dette gjør det helt trygt å bruke i akvariet uten å bekymre seg for skader eller lekkasjer. Armaturen har også en integrert lyskilde, noe som gjør den enda mer praktisk og brukervennlig.

Oppgrader akvariet ditt med denne 57 cm RGB akvarie armaturen. Med sin imponerende lysstyrke, lange levetid og vanntette egenskaper, er dette et pålitelig og effektivt valg for å skape en vakker og levende atmosfære i ditt akvarium.

Om den skal brukes med sensor?: Les mere her.

Populære tilleggskjøp:
- CR2025 5-pak AgfaPhoto knappebatteri - Lithium, 3V

Mer informasjon

335,00 kr inkl. mva.

På lager.


Dataark

Lys
LysfargeRGB
DimbarNei
Lysstyrke360 lumens
Spredning180 grader
Forventet levetid L8050.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk6w
Spenning230V
EnergiklasseG (A-G)
Sensor kompatibelNei - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner